FaceBook
Instagram
Mail

Glöm inte solskydd!

12:55:00
Hello Sunshine ☀️
 
Vi har verkligen blivit bortskämda med vårsol här i Göteborg. Även om det varit några dagar med lite regn nu. Det är vi absolut värda efter den galet långa vintern. Men det man ofta glömmer efter en lång vinter är att smörja in sig.
Allra viktigast är ju att smörja in det käraste vi har, barnen. Dom är oftast ute mycket längre stunder än oss både i skolan och hemma och framförallt när solen lyser som starkast så dom måste skyddas.
 
Mina favoriter när det gäller sololja och aftersun. Jag använder SPF30 och har aldrig brännt mug med den sololjan!  I ansiktet har jag en amnan s8m Jessica på Allékliniken tipsat mig om.
 
Denna veckan började jag smörja in barnens ansikte och armar innan skolan och det har räckt. I Maj kommer jag börja skicka med en liten tub till skolan så dom själva eller en pedagog kan bättra på insmörjningen. Så brukar jag alltid göra.
 
Tjejerna har ju superbra pigment och jag hoppas att Filip har utvecklat ett också. Det lär han ju göra om jag ser till att han inte bränner sig!
Bild från sista dagen på Rhodos 🇬🇷 sep-2017
Filip, Lionel, Evelina, Laura och Alexis ♡
 
Har ni börjat smörja in er?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: