FaceBook
Instagram
Mail

Kosttillskott till barn

18:28:00
(Inlägget intehåller adlinks/reklamlänk till Bodystore.se)
 
God kväll!
 
Zoran är iväg på Taekwondo-träningen med tjejerna och jag myser med Filip hemma. Det har inte blivit värre iallafall och det är ju faktiskt positivt.
 
Jag beställde hem en ny sorts vitamin till barnen igår. Jag har stora förhoppningar på den. Inget socker eller annan sötning i utan naturlig smaksättare. Jag menar 5 ml får jag i dom utan problem varje morgon, dom är stora nu liksom.
Det finns få saker som är så svårt och nästintill tabubelagt att diskutera som barns kost. Vi alla föräldrar/vuxna vill ju så klart barnets/barnens bästa och det där "bästa" ser ju olika ut för oss alla. Jag och Zoran väljer att utesluta så mycket socker och gluten som möjligt ur våra barns kost hemma, men lägger oss inte i maten dom får i skolan tex. Mest för att dom bara äter lunchen där och allt annat hemma. Och även om man äter varierad och bra kost så får vi inte i oss allt vi ska. Omega3 och Dvitamin behöver (nästintill) alla barn precis som vi vuxna och då gäller det att verkligen välja rätt också. Nu tror jag att jag har hittat rätt som kommer passa trion iallafall! Lovar att skriva om det när första flaskan är slut.

"Eskimo Kids är ett utmärkt kosttillskott för barn som växer. Består av en balanserad blandning av Omega-3, Omega-6 och Omega-9 samt vitamin D och vitamin E.

Eskimo Kids innehåller de essentiella fettsyror som varje växande barn är i behov av. Fettsyrorna fungerar som "byggstenar" och är därför helt nödvändiga för barns utveckling och hälsa. Essentiella fettsyror kan inte tillverkas av kroppen utan måste tillföras via kosten."

Just nu kostar den 122kr HÄR på Bodystore.se, fraktfritt!
 
(Inlägget innehåller adlinks)

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Intressant det kanske man borde testa :)

Svar: Jätteviktigt att få i dom 👍🌷
Emelie

2017-02-08 @ 19:31:09
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jessica Högberg

Verkligen tabu... man undrar lite varför... socker är väl dom flesta överens om att det inte är bra dock...

Svar: Ja du anledningen till varför är fler än en. En av dom är att de vuxna själva är beroende av socker och därmed kommer behöva vara utan om barnen ska. Högt pris!
Emelie

2017-02-09 @ 11:38:59
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Ha ha, du tänker så...😉

2017-02-11 @ 10:03:05
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: