FaceBook
Instagram
Mail

I samarbete med Beach Center i Kviberg

09:00:00
Detta blogginlägg är i samarbete med Beach Center i Kviberg. Det innehåller direktlänkar till deras sida.
 
Beach Center, ligger i Kviberg (Östra Göteborg), endast 7 minuters resfärd med kollektivtrafiken från centrala Göteborg.
Med sina 16 st spelbanor, 2500 ton sand och 6300 m² är det världens största beachvolleybollhall. Strandbaren nås enkelt vid banorna eller läckra Beach Cuisine finns på övervåningen i anslutning till Relaxen..
Ett perfekt ställe för teamaktivitet för alla åldrar!
 
Förutom vanligt spel kan man boka morgonspel, möhippa/svensexa, kickoff, barnkalas eller varför inte aktivitet för skolklassen.
 
 
-"GBC är Sveriges i särklass största beachvolleyklubb med över 1200 aktiva medlemmar i alla åldrar." 
Skriver dom på sin hemsida.
 
 
__________________________________________________________
 
Den 16 december bjöd jag in samtliga tjejer ifrån Influencer Workshop för Influencers i Göteborg för ett avslutningsevent på Beach Center. Detta passade ju perfekt då sport och träning är det jag brinner för samt att det ligger i stadsdelen jag vill lyfta upp.
 
Efter att vi hade bytt om möttes vi i Strandbaren för välkomstbubbel och lagindelning innan det var dags att börja spela.
 
Klockan 17 var det dags att börja spela och 60 minuter hade vi på oss. Dom flesta av oss hade inte spelat sedan högstadiet, men jag måste säga att vi inte var helt kassa. Vissa av oss brilljerade till och med, dock inte jag. Vi hade väldigt kul allihop och tiden bara försvann iväg så att boka banan/banorna i 90 minuter är nog att föredra.
 
Klockan 18 var det dags att bege oss upp till Relaxen. Där fanns 2 omklädningsrum med duschar och självaste relaxrummet med bastu och lounge. Även där skålade vi i bubbel och lyssnade på musik. Ett stort plus att man får koppla in sin egna telefon till högtalarna. Det skapar stämning. 
 
 
Från bastun och loungen har man utsikt över utomhusbanorna och den alldeles nybyggda utomhusbaren med grill som har premiär till vår/sommaren.
Det var riktigt lyxigt att kunna bubbla och umgås samtidigt som vi alla kunde göra oss iordning för middagen och det var verkligen lyckat att boka relaxen i 2 timmar.
 (Ansiktsmask ingår ej, den hade en av tjejerna med sig)
 
Klockan 19:30 tog vi ett glas vin i baren på Beach Cuisine innan vi blev visade till vårt bord. Inredningen har inspiration från Karibien och dom har verkligen lyckats för nog glömde vi lite att det var snö på utsidan av hallen.
 
Middagen hade vi förbeställt innan då köket lagar allting ifrån början och bara beställer in efter efterfrågan. Mycket bra tänkt för att hålla kvalité på maten samt minska på onödigt matsvinn. De flesta av oss hade beställt hamburgare, men även sallad och alla gav bra betyg på maten. Vi som äter low-carb blev mycket glatt överraskade över att dom ordnat så bra till oss.
 
 
Till middagen hölls ett quiz. Riktigt roligt faktiskt med blandade frågor som fick en att tänka tilll ordentligt.
 
Till efterätt fick vi en kokosglass med blåbär och kokosflingor.
 
Sammanfattningen av vår upplevelse är att det är helt fantastiskt teamaktivitet  och det var absolut inte sista gången jag (och tjejerna) besökte Beach Center i Kviberg. Rolig och hjälpsam personal, god mat och dryck till väldigt bra priser och ett roligt quiz. Jag rekommenderar verkligen att testa helkvällsupplevelsen som vi hade med spel, relax och middag med quiz om man är ett par stycken.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin Lundskog

Det är galet kul att spela beachvolleyboll! Och fin anläggning i Kviberg. När kör vi ;-) ?
//Malin

Svar: Så grymt kul!Snart hoppas jag att vi kan spela igen så du också får vara med 🏐🏖
Emelie

2018-03-12 @ 09:39:20
URL: http://www.halsamera.se
Postat av: Johanna

Det var verkligen sjukt kul!
Bra roddat för workshopen och nu är du på det igen och denna gången kommer det bli supergrymt igen! Tack för att du fixade det så himla bra!

Svar: Tack för att du var med och bidrog till en lyckad kväll ☆♡
Emelie

2018-03-12 @ 09:57:32
URL: http://enklaknep.se/blogg
Postat av: Pernilla Lantz

Kan inget annat än att hålla med, så himla roligt och god mat! Perfekta stället för ett event.
//Pernilla

Svar: Så kul att du var med ☆♡
Emelie

2018-03-12 @ 10:07:15
URL: http://www.pernillalantz.se
Postat av: Tina

Vad kul det låter med helkväll. Jag bor ju nära men har bara varit där en gång och spelat beachvollyboll. Ni verkar ha haft kul, roligt med lite olika aktiviteter, då passar det ju alla. Får dra ihop ett gäng grannar och promenera bort.

Svar: Det tycker jag absolut att du borde! Att köra en helkväll vat så kul och maten var tiptop!Kram
Emelie

2018-03-12 @ 10:12:31
URL: http://colorfulhealth.se
Postat av: Anonym

Det ser roligt ut så det bara måste prövas. Hur är klimatet i spelhallen? Varmt eller kallt?
Man vill ju vara rätt klädd.

Svar: Det är jättekul!Det är behagligt klimat. Skulle inte kalla det kallt, men inte varmt heller. Man ska ju bli varm av volleybollspelet. Sanden är sval och skön 👍
Emelie

2018-03-12 @ 12:26:31
Postat av: Jessica

Det va verkligen jättekul!

Svar: Och så kul att du var med!
Emelie

2018-03-12 @ 13:51:28
Postat av: Anonym

Verkligen en kväll att minnas! Så bra beskrivet även om jag måste flika in att ansiktsmasken inte ingick i relaxen 😉 Maten och quizen definitivt värt ett besök i sig!!

Svar: Nej precis, ansiktsmasken ingår ej 😊 Den hade http://jennyjenny.se med sig ända från Korea!
Emelie

2018-03-12 @ 16:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: