FaceBook
Instagram
Mail

Biomys i Borås

09:30:47
God morgon!
 
Här sitter hela familjen vid köksbordet och myser. Filip bygger lego, tjejerna målar, Zoran läser tidningen och jag bloggar. 
Jag och Zoran ska snart köra ett benpass. Vid ett-tiden ska vi vara hos svärmor och äta påskmiddag.
 
I fredags åkte vi till Borås för att se BabyBossen tillsammans med Theo,Emil och barnen. Alla barnen gillade filmen och jag var den enda vuxna som inte somnade, haha! Helt klart sevärd ändå!
 
Efter bion tog Theo med oss till Kurragömma - Sveriges mest magiska leksaksaffär. Den lever upp till det kan jag säga och är värd att besöka både i fysisk och butik och på nätet. Just nu renoverar dom och den 27 april ska jag dit på exklusiv invigning, så lekande kul!
 
4 stolta föräldrar till våra 6 underbara ungar ♡
 
 Sen blev vi hembjudna på hambugermiddag! Hur gott som helst och det är ju så härligt att alla barnen har en kompis i aamma ålder och leker så bra medans vi vuxna kan få konversera tillsammams allihop och verkligen umgås. Alla får utbyte liksom!
 
Ingen ville åka hem men när klockan blev nio så var det dags att börja tänka på refrängen.
Tack för en superduper dag vår kära Borås-familj ♡
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Pim

Så mysigt att ni alla är så bra kompisar. Känns ovanligt, att det alltid är någon/några som är som katt och råtta... Njut av att ha det fint tillsammans allihoppa.
Jag ochandrasidan är glad om mina 4 barn kan äta frukost utan att ha ihjäl varandra.


Svar: Hej Pim!Det är guldvärt och vi är så tacksamma över att ha så fina människor runt oss. Att alla kommer överens gör ju allt så mycket roligare och enklare ♡

Kram
Emelie

2017-04-30 @ 21:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: