FaceBook
Instagram
Mail

Strandhäng, matförgiftad och hemresan

23:16:34
God kväll! 
 
Vi kom hem ifrån Mallorca kl. 4 imorse och då la jag mig direkt för att jag skulle börja PTjobba kl 8 på morgonen och skulle jobba till 16. Fullt ös!
 
Vi hade tur som kunde komma hem. Chansen fanns att jag skulle behöva stanna kvar på Mallorca med en matförgiftad Evelina. Vi hade henne i karantän på rummet IFALL det skulle vara magsjuka, det var det inte. Och i samråd med SoS och fritidsresor fick vi åka med då hon piggnade till. Däremot var det andra barn som kaskadkräktes precis innan bussen skulle hämta oss på hotellet. Mysigt! Hemresan gick kanon och vi alla sov mesta delen av resan.
 
Vi vuxna turades om att passa Evelina på rummet så att alla vi andra skulle kunna njuta av sista dagens med sol och strand med Laura och Filip.
 
Imorn är det studiedag i skolan och jag är helt ledig med barnen. Skönt!!
Puss

Kommentarer
Postat av: Ellen Delin

Härligt med resa :)

2016-05-25 @ 23:21:38
URL: http://ellendelin.se
Postat av: Popprinsessan

Men fy, det är ju en mardröm att flyga med sjuka barn. Been there, done that... L har haft mycket strul med sin mage som gjort att hon kräkts mycket. När vi skulle flyga hem från USA en gång mådde hon illa och jag väntade med henne tills alla gått på planet och då, då kom första spyan i en påse. Mitt framför personalen, men inget sa något utan lät oss bara gå på. Sedan spydde hon hela flighten hem så att flygvärdinnan fick gå runt och ta kräkpåsar hos andra passagerare... Urk!

Hoppas att alla mår bra hos er idag!
Kram

2016-05-26 @ 09:25:34
URL: http://www.popprinsessan.se
Postat av: Sofia

Fy för matförgiftning, hoppas att hon hade det ok på hotellrummet ändå ❤️

Kram

2016-05-31 @ 05:41:26
URL: http://mittlivinorr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: