FaceBook
Instagram
Mail

Att fostra blivande kvinnor

22:46:00
Grattis på Internationella Kvinnodagen alla superkvinnor därute ♡
 
En dag som helt klart ska uppmärksammas. Zoran och Filip tog det hela lite längre och köpte blommor till mig och tjejerna och gjorde Filips önskemål, hamburgare ♡
Finaste grabbarna ☆
 
"Varför firar vi denna dagen mamma?" frågade Laura mig. Ja, varför gör vi det? Jo denna dagen uppmärksammas just för att påminna oss om att fortsätta kampen om jämställdhet mellan kvinnor och män.Den har pågått länge och år 1910 krävde kvinnorna bla. rösträtt, rätt att kunna tillträda offentliga ämbeten och bättre arbetsrättigheter. Vi har kommit en bit sen dess, men inte i närheten av vart vi borde kommit. Om ni tänker på hur fort det går att skapa nya teknikprylar och förbättra dom, tex mobiltelefonernas utveckling under 20 år och jämnför det med vart vi har kommit i jämställdheten på 116 år så är det löjligt! Vi lever fortfarande i ett kvinnoförtryck. Vi tjänar mindre och ses som hinder bla. p.g.a att vi har förmågan att föda barn och isåfall blir mammalediga. 
 
Så vi måste fostra våra flickor och pojkar till starka individer som vet att deras värde och att deras kön inte är av vikt i prestation. Att alla oavsett kön är lika mycket värda och klarar allt dom kämpar för.
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: