FaceBook
Instagram
Mail

Gråt och tandagnisslan

17:03:00
Hej hopp hörni!
 
Alla dagar kan inte vara på topp eller hur?! 
Dagen började med ett tidigt pt-pass med en klient och det gick kanon. Jag blir så stolt över varenda en. Kämparglöd som kommer fram, fantastisk!
 
Sen var det snabba ryck hem för att göra iordning barnen för skola och föris. Det gick bra tills jag och Filip skulle gå från Evelinas korridor för att gå ner till föris. Han vägrade och stortjöt. Han ville inte till föris, han ville hem och titta på "Det regnar köttbullar 2". Som tur var hade jag inte någon PTklient kl:9 idag så jag hade tiden till att låta honom vara ledsen och gråta klart i lugn och ro. Mysstund i mitt knä innan vi gick in på avdelningen och väl där sa han "Du kan gå och jobba nu mamma.".
Lättnad, men samtidigt har det gnagt i mig hela dagen att det lika gärna kunde varit en sådan morgon där jag ska vara på gymmet i stan kl.9 och inte har tid att stanna kvar och trösta honom. Gah, det där ständiga dåliga samvetet som förälder. Någon som känner igen sig?
 
Mina ändringar i sovrutinerna tär på mig. Det tar 100 år innan jag somnar, jag sover oroligt och kommer liksom inte in i djupsömn. Men om jag bara rider ut den här stormen kommer det nog funka. Jag har börjat dricka mitt bedtime-te som funkade sist. Att det ska vara så svårt att göra något som ska falla sig helt naturligt?!
 
Egen träning hann jag med. Ett intensivt bålpass med många övningar med och på pilatesbollen. Skönt! Älskar mina kläder från By Shape Me Up. Tydligen är det REA hos dom nu och även på deras kläder hos sportamore.
 
Denna tisdag krävde en ordentlig middag. En hamburgertisdag fick det bli! Löjligt gott ♡
 
Laura som är 6 år och minitonåring har haft humörsvängningar hela eftermiddagen. Tårar, gap och skrik och mitt tålamod är väl inte det bästa idag. Nu är allt lugnt och färdigpratat så nu myser vi framför just "Det regnar köttbullar 2" som Filip är helt tokig i förtillfället. Phuu!  Som sagt, alla dagar kan inte vara tipptopp! 
 
Två timmar kvar till läggning, måtte dom gå förbi utan missöden!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: