FaceBook
Instagram
Mail

Vår Jul 2016

23:15:16
Detta året firade vi "lilla julen". Det är julen då mina bröder och deras familjer firar hos sina respektives familjer. Vi var tio st ändå, så det var ju långt ifrån tomt om man säger så. När klockan slog 14 hade alla kommit. Jag stod mest  i köket där jag trivs bäst och vi alla drack glögg i väntan på Kalle Anka.
 
Kalle Anka kom och så även spänningen då barnen vet att tomten kommer efter Kalle Anka.
 
Och nog såg dom tomten komma utanför och Lauras hår hamnade rätt i ljuset på kandelabern och det slog lågor om håret, men jag fick släckt det i tid med snabba reflexer och med ett par mindre väl valda svordomar... Laura brydde sig inte ens och tack vare att hon bär en lejonman märks det inte heller som tur är. Alla tre rusade till dörren i hallen för att öpnna dörren åt tomten och sen började julklappsutdelningen.
 Massor med julklappar fick dom och var helt överlyckliga ♥
Efter maten uppträdde tjejerna med en julsång för oss och det var så vackert att det kom tårar från mammans ögon.
 
Sen var det julklappsspel för oss vuxna. Lika kul varje gång! Jag vann 3st paket!
 
Vi byggde lego med barnen fram till närmare midnatt innan vi kastade in handduken och gick och la oss allihop. Mätta och nöjda. Jag fick parfym, pengar och brandsläkare och Zoran somnade extremt lycklig då han fick ett PS¤ av mig. Tror ni jag kommer få ångra det eller?
 
Hoppas ni har haft en fantastisk julhelg vare sig ni firar eller ej!
Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: