FaceBook
Instagram
Mail

Älskade primadonna

14:49:00
Till Laura från mamma!
 
Hej min älskade tös!
Tänk att du redan är sju år. Tänk att du fick börja dina sex första veckor i livet med en frejkakudde (skena) på höften och sedan bli en väldigt tjock bebis på min gula tjocka bröstmjölk för att nu vara en lång smal och vig spillevink med dans rinnande i dina ådror. 
Du har ett bubblande skratt och ett leende som får hjärtat och slå volter. Din pipiga och höga röst får trummhinnorna att vibrera, men vad gör det när du ger så varma omfamnade kramar och pussar stora som rosor. Med hela munnen plutar du och det är så charmigt att det inte är klokt. På tal om klok så är det precis vad du är. Du lär dig fort och är nyfiken på allt. Du berättar med inlevelse och lyssnar jättegärna på sagor och andras berättelser.
Du har ett varmt och stort hjärta och är väldigt empatisk. Du kan lättgråta av sorg eller lycka och orättvisor hatar du. Du är noga med att alla ska få vara med om dom vill det och tar helt avstånd från utanförskap.
Du är givmild och delar gärna med dig, till och med till den grad att du själv kan bli utan ibland. Man blir glad av att vara nära dig.
Familjen är viktig för dig och du älskar när vi alla är tillsammans, då mår du som allra bäst.
 
 
Du är en vacker tjej både på insidan och utsidan och jag är så stolt och lycklig över att få vara din mamma.
Jag älskar dig ♡
 
Puss och Kram från Mamma

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så fint skrivet om er älskade Laura ❤️

2016-12-12 @ 23:16:04
URL: http://mittlivinorr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: