FaceBook
Instagram
Mail

Att VABa stora barn!

09:22:31
Men hallå?!
 
Vet ni hur gött det är att ha stora barn? Vet ni hur gött det är att VABa stora barn?
Alltså, vad gnäller folk om? Man får 90% av dagslönen, för att mysa framför film, städa och bara vara! Det är ju så klart inte kul att barnen är sjuka, men nu när dom är större är dom helt självgående ju! Dom snyter sig (oftast) själva, spritar händerna, säger till exakt vart det gör ont, säger även till om dom är törstiga eller hungriga och tar mediciner utan gnäll. Hej å hå! Efter nattens mardröm om att vara gravid är jag om än mer tacksam över att vara steriliserad och att aldrig mer behöva gå igenom småbarnssjukor. Ni vet förtvivlan över att inte veta exakt vart dom har ont, om dom ens har ont eller bara är hungriga, suga med näsfridor och få hostmedicinen upp i handen igen.
 
Så nu fortsätter jag njuta av min morgonkaffe i solen innan jag städar badrummet och gör lunch till mina sjuklingar!
 
Vår lilla ettakluddare håller sig frisk och hade klätt sig i SuperGirl kläder imorse. Älskade Laura ♡
 
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Hoppas att sjuklingarna mår bättre! Det är så jobbigt när de små inte kan andas... Både L & R har och har haft astma. R har ganska jobbig sådan och inhalerar två gånger om dagen i förebyggande. Men som du skriver, han är så stor nu så han fixar det själv!
Hoppas att du får en bra dag vännen!
Kram

Svar: Ja fy för astma, vet ju att ni har haft det himla kruxigt med R ♡ Vi har det i släkten, men varken jag eller barnen har fått det som tur är. Värre är det ju med pollenallergin tyvärr.

Puss och kram
Emelie

2016-08-25 @ 09:37:17
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: