FaceBook
Instagram
Mail

Jag har ögonbryn nu!

22:01:00
God kväll!
 
Här sitter jag och är så lycklig. Jag vågade verkligen inte ta ut den här lyckan i förskott och jag tror inte jag ens förstod vilken lättnad som skulle sköljas över mig. Jag är så nöjd och då är detta bara första omgången, ifyllningen är om exakt en månad och sen är det helt klart.
Jag har lovat att berätta precis allt och att visa bilder. Hur gick det till idag då? Jo det ska jag visa och berätta!
 
09:15 var vi på Infinum, Zoran följde med som fotograf och smakråd. Jag var nervös, men så fort jag träffade Marika så liksom rann nervositeten av mig. I rummet var det lugnt och skönt med tända ljus och härlig avslappnande musik i bakgrunden. Hon frågade hur vi skulle göra med eventuell smärtlindring. Hon håller på att testa olika bedövningsmedel för att försöka hitta det som passar flest bäst. Alla är ju olika känsliga och det är väldigt individuellt hur pass effektiv bedövningen är. Jag valde att köra utan bedövning.
Vi tog förekort och sedan fick jag sitta på britsen och Marika mätte noggrant och målade mallar till ögonbrynen. Detta kan ta lång tid, det är viktigt att man känner sig helt nöjd och man kan aldrig bli för petig eller jobbig.
Det gick ganska fort för mig att bli nöjd, vi hade ju gått igenom form och önskemål under konsultationen.
 
 
Efter att ha kommit fram till den formen jag önskade så fick jag lägga mig ner på britsen medans Marika blandade färgen. Även den var jag med om att bestämma, jag valde en lite mörkare brun med väldigt lite röda pigment i. Efter det målade Marika med vattenfastpenna runt omkring mina ögonbrynsmallar för att noggrant se vilket område hon skulle hålla sig inom.
 
Sedan var det dags att börja tatuera. Marika började med att dra ett streck för att jag skulle veta hur det skulle kännas. I videon nedan hör ni hur förvånad jag blev.
 
Det är klart att det känns, men det gjorde ju inte i närheten av så ont som jag trodde efter att ha läst skräckhistorier på internet. MEN allt är individuellet och jag förstår att alla har olika smärttrösklar så jag förlöjligar ingen då min smärttröskel är väldigt hög. Det svider och bränns på samma gång, så känns det. Sedan drog hon 3 streck åt gången för att sedan torka av emellan. Det känns mer ju längre in mot näsan man kommer. 9/10 nyser då, det gjorde inte jag. När första brynet var gjort la hon bedövningsmedel på det innan hon började med det andra. Detta för att hon sedan skulle fylla i eventuella luckor i brynen.
 
När hon hade gjort båda brynen fyllde hon i lite luckor som hon upptäckte. Sen fick jag en spegel för att själv kolla och säga vad jag ville korrigera och fylla på. Då brast det lite för mig och ett par lyckotårar kom. Vilken lättnad, äntligen! Jag visste att hon var duktig, men så här?! Det gick över alla mina förväntningar.
 
Efter lite gråtfest och lite fler streck så tvättade hon rent med kallt vatten. Det sved. Sedan la hon på ett franskt snigelslemserum som ska vara väldigt bra för läkningen. Svullen men väldigt lycklig kramades vi innan jag gick. Jag är så lättad och tacksam som kommit så rätt. 
Efteråt var det så klart ömt med en svidande brännande känsla, men det gick över inom 1 timme och samtdigt försvann svullnaden och rodnaden.
 
Så har du funderat över att göra kosmetisk tatuering så kan jag med hela mitt hjärta rekommendera dig att gå till Marika! Du kommer inte att ångra dig! ♥
Puss

Kommentarer
Postat av: marika

ja men klart hon e duktig me så fint namn=) MEN de blev fiint!!! coolt!

2015-09-17 @ 22:06:55
Postat av: Veronica

Wow Emelie!! Det blev ju verkligen superbra, förstår att du blev nöjd. Vad skönt att äntligen slippa måla varje dag. Puss å kram

2015-09-18 @ 08:52:56
Postat av: Anonym

Hej! Vilken stad , Gbg? :-)

Svar: Hej! ja i centrala Göteborg. lilla bommen 6.
Emelie

2015-09-18 @ 13:55:13
Postat av: Maria

Det blev ju hur snyggt som helst, förstår du är nöjd!

2015-09-18 @ 16:19:10
URL: http://eninvanaretillibyn.byemschen.se
Postat av: Beatrice Bäckstrand

Jättefint!!

2015-09-19 @ 08:02:35
Postat av: Sofia

Det blev ju skitbra!!! förstår att du är nöjd och jag är så glad för din skull <3

Kramar

2015-09-19 @ 21:25:09
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: