FaceBook
Instagram
Mail

Sista fixet med ögonbrynen!

09:18:00
God morgon ♥
 
Äntligen har jag hunnit se över alla bilder jag hade i systemkameran. Zoran var med mig i torsdags när jag var tillbaka hos Marika på Lastings Lines för att göra dom sista strecken i mina fina ögonbryn med 3D-teknik. Om första besöket kan ni läsa HÄR.
 
Först och främst vill jag säga att genom att sköta dom råd man får innan och efter ger den bästa förutsättningen för att få fina bryn. Och jag har skött mig så jag hade inte många ställen att fylla i p.g.a av det. Däremot så fxade  vi till formen lite. Gjorde brynen lite tjockare och jämnare. Marika är så fantastisk duktig och jag valde att köra utan bedövning denna gången också.
 
 
Zoran filmade när hon var i full action och jag måste säga att jag blev förvånad när jag fick se videon själv. Det känns ju när hon tatuerar så klart och det känns som att man kanske gör någon min, men icke. Det ser ju ut som att jag sover. Åter igen vill jag påminna om att jag är väldigt smärttålig och att alla har sin egen smärtgräns.
 
 
 
 Jag är så tacksam och lycklig! Jag förstod nog inte riktigt innan jag gjorde det vilken stor lättnad det skulle vara för mig att få ögonbryn. Att bara kunna gå upp och gå rätt ut om det behövs, att slippa ha en ögonbrynspenna i varje väska och jacka och att kunna göra allt utan att behöva tänka på att inte nudda brynen.
Sen är det viktigt att välja rätt, det finns många därute som inte gör ett bra jobb. Man ska ändå gå omkring med dom i upp till fem år. Marika är fantastisk. Så proffsig och så duktig. Man känner sig trygg och det är ju för att hon själv vet att hon är bra på det hon gör. Jag fick även veta att hon idiellt hjälper cancersjuka på fritiden ♥ Ja, men ni förstår ju vilken underbar människa hon är. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ewa Axelsson

Det blev jättefint och dom ser så naturliga ut 😄

2015-10-18 @ 22:38:59
URL: http://bergochdalbanan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Resultatet är ju helt galet bra! Vilken trygghet att få göra det hos en person som är såpass duktig och lyhörd för hur du vill ha det ❤️

2015-10-19 @ 12:00:42
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Postat av: Nilla-Tvånbarnskaos

Är så sugen på att fixa mina också.. Men är aå rädd att det ska misslyckas, haha vad gör man då liksom? :P

Svar: Jag var precis lika orolig som du innan jag träffade Marika. Hon är helt fantastisk och lugn och duktig. jag kände på en gång att jag kunde lita på henne. jag är sååå nöjd med mina bryn. en befrielse! det bästa är ju att det håller 3-5 år så man kan ändra form och färg då ifall man vill. kram
Emelie

2015-10-22 @ 23:03:22
URL: http://tvabarnskaos.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: