FaceBook
Instagram
Mail

En förmiddag i Lilla Edet!

09:07:26
God morgon!
 
En grå och trist dag idag, men vad gör det?! Klockan 12 har jag gratis träning i Kviberg så det längtar jag efter. Kör även imorn klockan 11.
 
När min mamma är i Göteborg har vi som tradition att åka till morfar och Kerstins grav. Något som vi vanligtvis gör är att käka lunch på Ben's, men igår var vi i Lilla Edet under tidspress så vi fick skynda oss igenom besöket i Lilla Edet.
Något som vi bara var tvugna att göra var att gå rundan kring morfars hus. Den måste vi alltid gå! Gården var täckt av gula fina löv från dom enorma träden och solen lyste så fint både mellan löven och på morfars balkong.
 
Efter en snabbis inne på Boströms för att köpa blommor till hjärtat vi skulle göra och en kortis inne på Netto för att fynda åkte vi till kyrkogården.
Jag och mamma hjälptes åt att göra ett likadant hjärta som mamma gjorde till morfars begravning, fast mycket mindre då så klart. Klarorangea rosor med blad runt om. Så fint och passar ju perfekt nu till alla höstiga färger utomhus.
 
Där ligger dom i den eviga vilan tillsammans, morfar och Kerstin!
 
Som dom sanna shopparna vi är så hann vi så klart in en sväng på Klädkällaren, men det får jag visa senare vad jag fyndade där.
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

Sååå fint ❤️

Så ni är riktiga shoppare både du och din mamma, kanske henne du har fått det ifrån då? :)
Kram

2015-10-24 @ 13:29:26
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: