FaceBook
Instagram
Mail

Tur man har försäkringar!

12:33:00
Hej hopp!
 
Nu är vi i full gång här hemma. Vi ska överraska barnen med något roligt. Något som dom kommer ha nytta av hela sommaren, men även i vinter. Kan ni gissa vad det är?
 
Först måste vi göra en viktig grej. På midsommar var det nämligen då att Zoran la systemkameran/bloggkameran i mitt knä när vi satte oss i bilen, vilket jag glömde bort då när jag steg hur bilen föll kameran ner i marken med ett brak. Självklart var det objektivet som tog smällen. Suck! Meeen nu är det som då att min smarta man tog en extra försäkring på den så nu behöver vi bara åka direkt och byta ut den. Ingen självrisk eller något, bara att hämta nytt. Wohooo! 
 
Fick den av Zoran i 8års-present förra året 3 dagar efter bröllopet och är så nöjd med den ♡
 
 
 Nu måste vi iväg!
Puss

Kommentarer
Postat av: Emma - På Smällen!

Nämen vad är chansen!! Att din bloggkamera Sony a5000 går sönder samma helg!! alltså nu ryser jag!! Min gick också i golvet och jag hade ingen försäkring! Tur att det var Tallink Siljas fel för nu tar dom på sig hela kostnaden puuuh! :-) I mitt fall var det också objektivet som tog smällen. Usch jag ryser! Mitt hände på lördagen typ 17.45 säg inte att det var samma tid för dig....

2015-06-25 @ 21:04:48
URL: http://blogg.loppi.se/pasmallen
Postat av: Anonym

Neeej! Skönt med försäkring, synd att det är så dyrt bara...

2015-06-26 @ 13:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: