FaceBook
Instagram
Mail

En spruta i skinkan och febriga barn.

16:46:00
Hej hopp!
 
Idag var jag ju som sagt på vårdcentralen. Jag fick vänta i 2½ timme innan jag kom in till läkaren. Så nu har jag väl både influensa och magsjuka inom ett par dagar. Folk har banne mej inte vett alltså. Vuxna människor som nyser rätt ut i luften och hostar utan att hålla sig för munnen och som dessutom snyter sig utan att varken tvätta händerna eller sprita händerna. HJÄLP!
Hur som helst fick jag en spruta med kortison i ena skinkan som tydligen ska underlätta allergin i minst 1 månad. Vi får väl se hur det blir efter det. Tydligen vill dom inte ge mig allergivaccinet då jag har mer än gräsallergi? Måste läsa på om det där för det låter ju helt galet. Jag har mina aningar om att det handlar om pengaspar.
 
Här hemma har Evelina stannat hemma från skolan då hon har haft ont i huvudet och en temp på 38 grader. Filip har också förhöjd temp, men inte mer än 37,6, så vi får väl se vart detta bär av. Ipren, frukt och mys framför TV:n är det som gäller för oss. Laura är som tur är helt frisk efter att ha varit hemma hela förra veckan med hosta och lite feber. Det var väl bara en tidsfråga innan vi skulle få hem detta då alla varit friska hela hösten och vintern.
 
♥ Älskade trio ♥
 
En pigg Laura, busiga dockan!
 
En inte fullt lika pigg Evelina, mammas fina!

Charmtrollet Filip säger "cheese" så fort man tar fram kameran.

Puss från sjukstugan

Kommentarer
Postat av: mia

Krya på er
Pöss
Mia å Moa

2015-02-23 @ 17:52:32
Postat av: Maria Berndtsson

V har också varit ovanligt friska denna hösten trots två barn på förskolan men åkte ju på magsjuka förra veckan tyvärr. Men förra året var så mycket värre så är tacksam ändå

2015-02-24 @ 12:49:18
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: