FaceBook
Instagram
Mail

Livet tar och livet ger

07:09:47
Igår var en stressig dag. Jag längtar efter jullov och ledighet kan jag säga.
Dagen började med julfest på föris. Barnen hade uppträdanade för oss i aulan och dom var så duktig och fina allihop.Filip sjöng med och dansade som bara den i alla sånger och tyckte verkligen att det var roligt. Efter första sången utbrast han: " Mamma! Jag klara det!" Min skrutt ♥
 
Sen var det PT-jobb och ett välbehövt lunchbesök på Allékliniken.
En anisktsbehandling och bara få slappna av var precis vad jag behövde.
 
Zoran kom och hämtade mig och körde mig till Kviberg.
Jag fick göra klart kransen i bilen då det fattades 10 rosor när jag gjorde den kvällen innan... Typiskt!
En tung dag!
Barndomsvänners mamma gick bort väldigt hastigt och oväntat och igår ägde begravningen rum. En vacker cermoni och ett vackert avsked♥
 
När jag kom hem bytte jag och Zoran och han åkte till jobbet. Jag och Filip satte igång med att göra pepparkakshuset. Brukar göra det tidigare, lagom till Lauras födelsedag, men jag har verkligen inte hunnit med. Men nu så. Efter ett antal brännmärken från det varma sockret och många bitningar i läppen blev det ett rangligt hus med massor av kristyr. I efter middag ska det sättas ljusslinga i och placeras i granskransen på byrån i hallen.
 
Nu ska jag jobba.
Puss

Kommentarer
Postat av: Tove Lindgren

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

2015-12-17 @ 11:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: