LCHF-tårta
Tårtbotten
4 ägg
3msk Ica Sötströ eller sukrin
75g smält smör
1,5 dl vispgrädde
1krm vaniljpulver
1,5tsk bakpulver
2dl mandelmjöl
1dl kokosmjöl
2msk fiberhusk
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader och sätt gallret längst ner. Vispa äggen och sötningen pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en ljup skål. Tillsätt grädden och smöret i äggsmeten och blanda det. Strö sedan ner blandningen med torra ingredienser samtidigt som du vispar. Smöra en ugnfastform (helst en sådan du kan ta av "väggarna" på) och ha ett tunt lager kokosflingor i botten.
Bred ut smeten (som mer har konsistensen av en torr deg) jämnt över hela formen.
Sätt in den längst ner i ugnen och låt den stå tills den fått en fin ljusbrun yta. Ca.30-40 min
Låt sedan tårtbotten svalna innan du skär den i två delar, så du har en botten och ett lock.
Låt dom sedan svalna helt innan du börjar fylla den. Låt fantasin flöda.

Denna är fylld med steviasötad nougatkräm och toppad med spritsad vispgrädde. Enkelt och gott!
