FaceBook
Instagram
Mail

Den blev inte alls som planerat. .

09:13:31
Gårdagen alltså!
Laura vaknade av en smäll när hon föll från sängen och hon blödde ur båda näsborrarna. Som om det inte var nog hade hon jätteont i halsen och jag visste att det var halsfluss för hennes mandlar var helt vita. Ett besök till vc senare efter att läkaren bara tittat snabbt i halsen och konstaterat samma som jag gick vi därifrån med ett recept på Kåvepenin 3ggr/dag i 10 dagar.
 
 
Påväg för att lämna Evelina ringde telefonen. En av "våra" vårdtagare hade gått bort. Så jag åkte dit hen var och tog ett sista farväl. En lättnad att få göra det faktiskt, ta ett sista farväl och på det sättet kunna lägga det bakom sig.
 
 
Det hade ju räckt kan man tycka, men nej. När vi hade hämtat Evelina och Filip från skola och dagis hände en till olycka. Evelina försökte stänga ytterdörren, men där var Filips små fingrar. Jag vet inte vem som skrek värst hon eller Filip?
Hon kände sig så hemsk och han hade så klart svinont. Fingret är lite blått, rött och har små blidsrängningar här och var, men han kan röra det. Evelina satt med honom hela eftermiddagen igår och liksom vaktade honom och pussade på honom. Mina fina älsklingar! 
 
Vi hoppas på en lugnare dag idag!
Puss
 
 

Kommentarer
Postat av: Ewa Axelsson

Men usch sicken dag. Hoppas den bara blir bättre. Stor kram 😚

2015-04-22 @ 09:27:47
URL: http://bergochdalbanan.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till Devin & Lili ♡

Men oj! 😦 vilken morgon ni har haft. Era stackare. 😚 Tänker på er!

2015-04-22 @ 09:50:46
Postat av: Sofia

Men vilken jobbig dag för er, hoppas ni har haft det mycket bättre idag ❤️

Kramar

2015-04-22 @ 21:37:43
URL: http://mittlivinorr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: