FaceBook
Instagram
Mail

Buzza Pierre Robert

22:08:00
SAMARBETE - ANNONS
 
Jag har fått äran att buzza sportbh från Pierre Robert tillsammans med en kompis. Självklart valde jag Hanna som kommit igång ordentligt med träning efter sin GBP som hon gjorde förra året.
Jag får dessutom ge mina läsare och följare ett superbra erbjudande. Kampanjkoden PIERRE30ROBERT som berättigar till 30 % i rabatt när ni köper sportkläder från Pierre Robert. Koden är giltig till sista april.
LÖP OCH KÖP!!
 
"Pierre Robert Sport-Bh är sömlös och formsydd, utvecklad för att ge bra stöd under all form av träning. Modellen är behandlad med MaxDry™ Technology som ger effektiv fukttransport för ett mer behagligt träningspass. Ryggpartiet har en bred parti av mesh för god ventilation och det innersta meshlagret har stora hål för sval känsla mot huden."
 
 
Betyg: 5+ av 5 möjliga
Vi både valde färgen Lagoon Blue och den är faktiskt exakt i den färgen som visas på hemsidan. URSNYGG! Superbekväm, sitter inte åt och lämnar inga märken efter sig, ändå håller den allt på plats och ger ett ordentligt stöd. MaxDry:n märks av då man inte känner av minsta svettfläck. Den håller vad som lovas och det ger extra plus i kanten.
 
Vill du också ha chansen att testa kampanjer? Ingen blogg behövs, gör dig då medlem på BUZZADOR!

Kommentarer
Postat av: L&M Events

Älskar Pierre Robert!
Syns på lördag!

2015-04-16 @ 19:23:01
URL: http://lmevents.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: