FaceBook
Instagram
Mail

Samsung Galaxy GearFit

10:33:00
Good morning lovers ♥
 
När jag fyllde år fick jag ju en Samsung Galaxy GearFit av Zoran och barnen. Det är sällan jag kan säga vad jag önskar mig när någon frågar, men denna gången kunde jag faktiskt det. Matriell-lycka kan jag säga er. Men eftersom jag varit så sjuk och inte kunnat röra mig så har jag fått vänta med att använda den.
 
Nu har jag testat den sen i måndags och jag ÄLSKAR den. Den är som gjord för mig som älskar träning och dessutom är Personlig Tränare. Den är perfekt! Du kan bland annat mäta din sömn, puls, steg, distans osv. Du anger om du ska vandra, promenera, springa eller cykla så mätningarna blir mer exakta. Självklart kan du koppla den med din telefon via bluetooth.
 
Inatt testade jag sömnmätaren för första gången och ska göra det i en vecka i sträck och visa här. Sen ska jag såklart fortstta bara för min egen nyfikenhets skull. Det visade sig vara en bra nattsömn och jag känner mig utvilad så det stämmer nog bra.
 
Här hemma råder förövrigt sjukstuga och alla barnen är hemma med snuva. Filip vet vad hans kropp behöver och boostar sig själv med vitamier. Hans frukost har bestått av en skål full med jordgubbar och 3½ clementiner. Jag nöjer mig med morgonkaffe i solen.
 
Hoppas ni får en fin torsdag!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: