FaceBook
Instagram
Mail

"Deeeg!" och man får inte bitas!

23:23:00
Att dega är populärt här hemma. Både i soffan och med play doh.
Filip var ju duktig hos läkaren idag och därför köpte vi storpack med My dough till barnen. Så fort dom hade ätit upp sin middag plockade vi fram degen och alla tillbehör.
Filip satt i 1½ timme och degade, Laura satt i perioder och Evelina ville dega när vi städat bort allt, så hon får vänta tills imorn.
 
Sniglar, snögubbar, spagetti och tårtor gillar han att göra. Alla figurer får pussar innan han förstör dom, haha ♥
Laura bakade röda pepparkakor♥
 
Mindre roligt var det att få veta att Laura och en flicka hade blivit riktigt osams på dagis/förskolan idag och att Laura hade i ren ilska bitit/nafsat till flickan. Det blev inget märke eller så och flickan hade inte ont efteråt som tur var! Pedagogerna och flickorna hade pratat och flickorna hade blivit sams och sagt förlåt.
Här hemma hade även jag ett ordentligt snack med Laura. Hon har aldrig bitit och att börja när man nästan är 5 år är helt oacceptabelt, speciellt när man är verbalt kunnig.
Hon berättade själv att hon var förvånad över att hon bet och var väldigt ledsen. Hon har nog förstått allvaret i det hela och lär (förhoppningsvis) inte bitas någon mer gång!
 (Foto: Ilda Zevevic)
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Therese Bjärstig

Här är lera också en stor favorit! Och även här undviker jag stretch från midjan och neråt pga överrörlighet, skönt att få det "bekräftat" av någon annan att det är rätt ;-)

Svar: När jag utbildade mig till Personlig Tränare fick jag mååånga aha-upplevelser kan jag säga och då hade jag gymmat i 10 år när jag började utbildningen!
KRAM
Emelie

2014-10-01 @ 09:50:58
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Va kul att du hittade in på min blogg! Ja usch ja, nu börjar det bli kallt ute. Men vår städdag var i alla fall bättre än vårstädningen, då frös jag rejält :P

Va kul med lera, det var inte igår... :)

2014-10-01 @ 10:17:53
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Postat av: Malin

Sv: Ja, de är den verkligen. :)

Kul och göra lerfigurer!

2014-10-01 @ 13:50:47
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: