FaceBook
Instagram
Mail

Rör i öronen kanske..?!

10:59:00
I fredags var jag med mig och Filip till doktorn.
Jag behövde akuthjälp med medicin för pollenchocken och Filips öra hade börjat rinna.
3:e öroninflammationen på inte ens 3 månader för honom alltså. Jag krävde en remiss till öron/näsa/hals och det fick vi plus en dunderkur antibiotika.
Visst är tanken på att han kanske ska behöva operara in rör och därmed sövas lite läskig, MEN hellre det än att han ska få antibiotika hela tiden.
 
Min lille prins, du är så duktig hos doktorn och gör allt dom ber dig om ♥
 

Är det någon av mina läsare som har öronbarn? När började det? Jag tycker 2½ år är lite sent att bli öronbarn huxflux eller?!
Puss

Kommentarer
Postat av: mia

Jag själv va öronbarn

Svar: Jag med 😔 Men mycket tidigare!
Emelie

2014-05-26 @ 12:10:38
Postat av: Sofia

Stackare! :( Hoppas det ordnar till sig med rätt hjälp! <3

Kram kram

2014-05-26 @ 21:15:44
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: B mamma till två pojkar <3

Det är aldrig för tidigt. Min son har både rör o opererat bort halsmandlarna vid 2års ålder. Halsfluss varvat med öroninflammationer.

Svar: Hej! Stackars pojkarna, men bra att ni fick hjälp.Jag skrev inte att 2,5 år är tidigt utan tvärtom att jag tycker att det känns sent att bli öronbarn vid den åldern huxflux.
Kram Emelie
Emelie

2014-05-26 @ 21:21:59
Postat av: Tina

Hej hjärtat! Elliot ska få rör inopererade för andra gången på fredag. Jag är så nervös att jag håller på att börja gråta fast det gick hur bra som helst förra gången. Dessutom vet jag att det kommer bli så mycket bättre för honom efteråt eftersom han just nu knappt hör någonting stackaren! Men visst är det tufft att se sitt barn sövas. KRAM

2014-05-28 @ 07:51:13
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Postat av: Lena

Adam är ett öronbarn,han var lite över 1 år när han blev opererad. Det var skitjobbigt att se när Andréas bar in honom på operationsbordet. Fast det blev ju mycket bättre efteråt. Varje öroninflammation ger ett är på trumhinnan som till slut gör att man kan få sämre hörsel. Andra gången han sövdes var förra året i januari. (Halsmandlar,skrapade polyp)Då var jag skitnervös för att han var äldre 3 år kunde uttrycka sig och förstod att han skulle opereras. Men vi besökte avdelningen innan han fick klämma känna ligga på opbordet. Prata med narkosskötaren. Det jobbigast var att vid båda op fick han snetändning vid uppvaket. Vilket båda gångerna slutat med att jag fått sitta i sängen och hålla honom lungn. Hans öron är mycket bättre efter op. Han har fått inflammationer efteråt men då rinner det bara ut lite klet och han behöver inte pencellin. Svårt beslut,men för hans välbefinnande är det väldig skillnad. Lycka till

2014-05-29 @ 00:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: