LCHF Proteinpannacotta
Idag var jag sugen på att experimentera och ja, det blev hur gott som helst.
Smakerna kokos/vanilj och vit choklad gjorde jag idag.
Proteinpannacotta ca 8 portioner
6 dl vispgrädde (eller kokosmjölk eller blanda hälften/hälften)
4 gelatinblad
1 skopa protein pulver (Jag använder fitnessgurus One Whey)
Gör så här:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg grädden/kokosmjölken och vispa i proteinpulvret i en kastrull och rör om medans det värms upp, ta av kastrullen från plattan så fort det börjar koka. Rör ner dom urkramade gelatinbladen.
Rör om i någon minut så det hinner svalna lite och häll sedan upp i serveringsglasen (jag använder såsslev). Ställ dom i kylen med plastfolié över i minst 4 timmar.
Garnera gärna med färska bär eller en "bärspegel".
Den fick tummen upp från alla här hemma ♥