Kokosknäcke LCHF
Kokosknäcke
200g eko kokosflingor
3 eko ägg
100g eko smör
3msk sukrin (går självklart bra utan)
1msk fiberhusk
Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop äggen och sukrinet medans smöret smälter. Blanda i kokosen och rör sedan ner det smälta smöret. Rör ner fiberhusken och låt sedan smeten/röran stå ca 5 minuter.
Lägg ut ett bakplåtspapper på en ungsplåt och häll smeten/röran i mitten. Lägg sedan ett bakplåtspapper överoch kavla ut smeten/röran jämt och tunt över hela plåten.
Grädda sedan i mitt av ugnen tills hela kokosknäcket har fått en gyllene/beige yta.
Ta ut den och dela upp den i så stora bitar du vill ha och lägg dom i kylen. Efter ca 15 minuter är dom klara att avnjuta. Gärna med lite vispad grädde att doppa i.
