FaceBook
Instagram
Mail

Stora tjejer med bling bling!

09:17:00
God morgon ♥
 
Här hinkas det kaffe för klockan 11 ska vi vara på ÖNH på Lundby med Filip.Tjejerna ska vara hos Baba och mysa så länge.
 
Dom vill visa henne något som hon bara sett på Skype medans vi var i Örebro..
Dagen efter olyckan så åkte vi in till stan för att byta in Filips bilbarnstol (man får ju inte använda krockade stolar) och för att träffa läkaren.
Tjejerna skötte sig exemplariskt under olyckan och efteråt med ett mod som heter duga och deras mormor ville överraska dom med något speciellt.
När vi kom till affären avslöjade hon att dom skulle få ta hål i öronen. Lyckliga tjejer valde dom örhängena som dom helst ville ha.
 
Evelina valde rosa blommor och hon fick börja medans mormor gick iväg med Laura. Det gick bra, men hon blev lite rädd för ljudet från pistolerna och fällde några tårar.
Sedan var det Lauras tur och då fick mormor gå i väg med Evelina så att hon inte skulle avslöja hur hon kände. (Hon blir lätt överbeskyddanade)
Det gick kanon. Inte en tår trots att hon sa "Mamma, det gjorde lite ont" utan en överlycklig 4 åring med regnbågsfärgade blommor i öronen.
Så duktiga!
 
 
Puss
 

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Fina små tjejer! L vill absolut inte ta hål i öronen för hon är rädd att det ska göra ont. Får väl se om hon ändrar sig framöver.
Kram

2014-07-02 @ 10:16:50
URL: http://www.popprinsessan.se
Postat av: Tina

Så fina och duktiga de är! Tuva grät lite efter att hon hade tagit sina hål men det gick snabbt över. Elliot har också hål men bara i ena örat och han sa inte ett pip! KRAM

2014-07-02 @ 15:23:49
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Postat av: Maria

Fina tjejer ❤
Jag emlade S örnsnibbar, vet inte om det hjälpte men hon sa inte ett ljud i alla fall. Emlakrämen hjälpte åtminstone för rädslan :)

Kram kram

2014-07-03 @ 12:02:48
URL: http://omlitenochmig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: