FaceBook
Instagram
Mail

Glossybox Oktober 2013

21:23:00
SAMARBETE - ANNONS
 
En av månadens höjdpunkter är kommen, den då glossyboxen hämtas ut! Jag är riktigt nöjd med innehållet i min denna månaden och tycker det ska bli riktigt kul att testa make-up removern.
 
 
 
Kérastase - Laque Couture är en finfördelad fixerande hårspray med polymerer för en perfekt och lång hållbarhet. Du får en flexibel fixering och styrka samtidigt som håret bevaras mjukt och naturligt glansigt.
 
Garnier - Optical Blur 5 Sec är en helt ny primer som ger en optisk effekt. Den avancerade formulan innehåller ljusspridare som förskönar och döljer synliga ålderstecken på bara några sekunder.
 
Oceane - Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk "on the go-produkt" med mild makeup-remover som inte torkar ut huden.
 
Sheer Cover - Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. De ljusreflekterande mineralerna i Lip to Lid Highlighter lyser upp och gör hyn strålande och används för ett naturligt vackert utseende och perfekt hy varje dag.
 
Elisabeth Arden - Med Optimizin Skin Serum kajn du få en hy med ökad struktur och vacker lyster. Retinyllinoleat, en skonsam och patenterad A-vitaminmolekyl, jämnar ut hudtonen och gör fina linjer och porer mindre synliga.

Kommentarer
Postat av: ZTCJ

Det är så intressant att boxarna skiljer sig så från person till person! Jag fick makup removern och sheer cover, resten var helt andra prylar! Men Glossy Box är bland det bästa jag vet att få hem i lådan, lika spännande och roligt varenda gång!

Svar: Ja, men visst är det det som är kul, att det är olika :-) Älskar mina boxar, riktig vardagslyx <3
Emelie

2013-11-08 @ 10:41:09
URL: http://ztcj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: