FaceBook
Instagram
Mail

Stolta föräldrar.

11:56:12
Klockan 9 imorse hade vi tid för utvecklingsamtal på dagis/förskolan.
Typiskt nog var vi försenade en kvart, men det gjorde ingenting.
 
Flickorna fick mycket beröm och så som vi uppfattar flickorna hemma uppfattas dom även på dagis/förskolan.
Något som dom har märkt är att Evelina har varit så mycket lyckligare och avslappnad på dagis/förskolan under dessa dagar som tjejerna har gått 9-14 5dgr/veckan istället 9-12 medans jag pluggar.
Jag och Zoran har länge märkt att när vi kommit och hämtat vid 12 så blir det kapat. Alltså, att Evelina inte känner sig "riktigt färdig med dagen". Detta har pedagogerna också märkt nu så från och med nu kommer tjejerna att gå 9-14 varje dag. Egentligen så har inte Laura det behovet på samma sätt som Evelina, men det hade ju varit jättekonstigt att dom skulle gå olika tider därför gäller dom nya tiderna båda två.
 
Jag och Zoran blir ju så klart stolta över våra duktiga tjejer, men framför allt glada över att våra barn trivs på deras dagis/förskola och att pedagogerna ser våra flickor.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Vad skönt för både dig och flickorna att inte behöva känna er stressade om dagarna! Har du prinsen hemma när du pluggar? Han kanske inte är lika vild som min lille buse ;-)
Kram!

2013-05-29 @ 14:51:40
URL: http://www.popprinsessan.se
Postat av: Kajsa Johansson

Va härligt att det funkar bra på förskolan för flickorna! Wilmer funkar också mycket bättre när han går fler timmar per dag, 15 timmar var inte helt optimalt för honom. Men det händer nu med att han inte är färdig när jag kommer... =)

Svar: Det känns så bra för nu behöver hon inte stressa under sina 3 timmar där. Hon kände ofta att hon inte hunnit leka med vissa barn osv. Nu blir det bättre även om jag hade sett framemot att ha dom 3 tim igen :.)
Härligt att det funkar för Wilmer <3

Kram
Emelie

2013-05-29 @ 20:01:26
URL: http://babywilmer.blogg.se/
Postat av: Sofia

Härligt att höra av tjejerna trivs så gott på förskolan och att de nu får vara där längre dagar. De är ju oftast i större behov av det sociala umgänget och samspelet mer och mer när de blir äldre :) Tjusiga prinsessor har ni i alla fall <3

Kram kram

Svar: Ja men visst är det så. I vissa kommuner börjar alla gå 25h/v från det att dom fyllt fyra år just för att dom deras behov för umgänge med andra barn blir större och viktigare.
KRAM
Emelie

2013-05-29 @ 21:02:33
URL: http://soufisblogg.se
Postat av: ansepanse

en bra förskola med andra ord
kramar

2013-05-30 @ 10:37:27
URL: http://kinaguld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: