FaceBook
Instagram
Mail

En riktigt bra dag!

23:15:00
Det började med massa pluggande och solande på inglasade balkongen (ja, jag drog bort glaset), underbart och somrigt kändes det. Det var 18 grader i skuggan redan klockan 10, efterlängtad värme minst sagt. Läsandet går i rasande fart nu och jag kan knappt fatta att det bara är dryga 2 veckor kvar tills jag är färdig doula. LYCKA!
 
När jag och Filip hade hämtat tjejerna på dagis/förskolan så åkte vi och hämtade upp barnens morfar för att åka och äta sen lunch tillsammans. Mysigt!
 
I deras Happy Meal fick dom varsitt litet "västhus" som man ska bygga ihop (bara 3 delar) och dekorera själv. Sedan la man i fröpåsen och fyllde på med vatten. Nu är tjejerna förväntansfulla. Dom går på ett naturdagis/förskola så dom har vanan inne med plantering. "Nu måste man bara ha tålamod mamma." sa Evelina till mig när hon gjort klart sitt "växthus".
 
Jag hann även köra dubbelpass idag. Ett på gymmet och ett hemma.
(Nu har jag gjort 104 träningspasspass detta året, wiie!)
Lagom svettigt var det hörni, speciellt det sista passet här hemma för solen är på den sidan under eftermiddagarna. Kommer sova gott i natt, det känner jag på mig.
 
Hur har eran dag varit? Nästan alla har haft sol va?
PUSS
 
 

Kommentarer
Postat av: jannica

Härligt :):)

2013-05-31 @ 08:22:49
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Postat av: Sofia

Vilken ljuvlig dag! :) Och grymt bra jobbat med träningen, du är då duktig!!
Kramar

2013-05-31 @ 21:23:34
URL: http://soufisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: