Ännu ett LCHF-bröd!
(Detta brödet blir väldigt lågt och smalt, men smakar verkligen som bröd och inte omelett!)
Ingredienser
2 ägg
3-4 msk krossade linfrön
1 msk fiberhusk
1 msk sesamfrön
1½ tsk bakpulver
1 krm salt
3 msk olja eller smör
rivenost
( lite brödkrydda t.ex anis)
Gör så här
Sätt på ugnen på 200 grader.
Vispa äggen, tillsätt de övriga ingredienserna utom osten och vänd ner det tills smeten är väl blandad och låt den sedan stå och bli en tjockare smet i 5 minuter! Lägg sedan ut smeten i en längd på ett bakplåtspapper, Stö ost över och hyssta in den i ugnen i 10-15 minuter!
Ingredienser
2 ägg
3-4 msk krossade linfrön
1 msk fiberhusk
1 msk sesamfrön
1½ tsk bakpulver
1 krm salt
3 msk olja eller smör
rivenost
( lite brödkrydda t.ex anis)
Gör så här
Sätt på ugnen på 200 grader.
Vispa äggen, tillsätt de övriga ingredienserna utom osten och vänd ner det tills smeten är väl blandad och låt den sedan stå och bli en tjockare smet i 5 minuter! Lägg sedan ut smeten i en längd på ett bakplåtspapper, Stö ost över och hyssta in den i ugnen i 10-15 minuter!