FaceBook
Instagram
Mail

Hallonbladste

22:29:18

Ja, idag börjar jag dricka hallonbladste!
När jag var gravid med Evelina började jag dricka det i vecka 38 i hopp om att förlossningen skulle sätta igång! Öh, det gjorde den inte, utan jag fick bli igångsatt i vecka 42... (Normallängden på en graviditet är 40 veckor)

Denna gången dricker jag den i hopp om att slippa få hemska eftervärkar sen när 2:an väl tittat ut! Vanligast är att man får otroliga smärtor med andra barnet jämnfört med första! Vilket jag helst slipper faktsikt, tror det blir rätt kämpigt ändå med julen som ska firas osv. 

Men måste säga att dom har ändrat smaken för HJÄLP vad gott det smakar!!! Det va inte äckligt förut, men nu är det verkligen GOTT!
Hallonbladste! Köpt på Life 35 kr
Hallonbladste! Köpt på Life 35 kr

Det sägs även hjälpa mot:
Mag och tarmbesvär som diarre och magsmärtor,
luftrörskatarr, Influensa.

 


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej.. Försökte skriva igår, men de gick inte så bra, bara grät... De är slut mellan mig o killen, jag fick flipp en dag o bad honom flytta(ville inte det egentligen) men han tog mig på orden o lämnade mig. Så nu bor jag här ensam i våran stora 2a.. Folk runt omkring mig tyckte inte om honom därför är dom glada att de gått som de gjort..

Så nu biter jag ihop hela tiden för att inte brista ut i gråt o försöker sysselsätta mig så jag inte ska tänka så mycket..

2009-11-18 @ 23:16:30
URL: http://jesshh.blogg.se/
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin

Svar:

Haha ja tiden går fort när det är underbart :DKraam

H

2009-11-18 @ 23:24:15
URL: http://hanneler.blogg.se/
Postat av: Hanna

själv gillar jag inte te, men det ser mysigt ut! ^^ hoppas du mildrar eftervärkarna!tror inte vi kommer till ÖF idag heller... hmm! får se hur trött lilleman är.annars kanske vi kan ta en sväng till galaxen nån dag?kram rkam

2009-11-19 @ 07:00:30
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: hallonmamma

vilken vecka är du i nu förresten?

2009-11-19 @ 09:16:00
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Apan

Men huuu! Hemska eftervärkar? Varför har ingen berättat det för mig? Vad spännande, vi får se om du kommer igång då :)8 dagar kvar till plopp nu. Tjihooo!

2009-11-19 @ 12:44:17
URL: http://guldgris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: