FaceBook
Instagram
Mail

Vilken dag!!

22:34:24
Den började fint, vi åkte in till stan för att möta två av mammorna från FL(familjeliv.se) och deras små pojkar!
Stackars Benji hade gjort ett dyk ifrån sängen imorse..

Efter fikan så gick jag och hälsa på min faster som jobbar inne i nordstan på gyllene ting!
Där täffar jag även en gammal klasskompis från gymnasiet som har en jätte söt flicka som heter Gabriella och är 2 år.. Vi stod och prata, men Gabbi ville ju röra på sig så jag sa att vi kunde gå runt lite.

När vi kommer utanför MQ och UrochPenn (man måste vara göteborgare för att fatta) ser jag att Hiwan håller på att köra på en liten flickas väska så jag tar upp den och hänger den på hennes arm så hon kan leka med sin docka! Flickan är mellan 1,5-3 år, efter jag har hängt väskan på henne går hon bara, men jag ser ingen vuxen så jag följer efter henne (och tappar bort Gabbi och Hiwan) och hon går först mot mitten av femman ,men sen fortsätter hon upp mot utgången! Jag följer efter och frågar vart hennes mamma är men hon bara fortsätter gå (hon är inte ledsen eller nått) tror inte att hon förstod va jag sa och jag såg att hon kom från ett land där man pratar arabiska, så jag ber ett gäng killar prata med henne, men hon bara går förbi och bryr sig inte om dom, vid detta laget darrar jag i hela kroppen! En tjej som hade sett mig fråga killarna om hjälp kom till mig och fråga om inte en kvinna längre bort med vit jacka va hennes mamma, men det hade jag redan fattat att det inte va så jag körde vagnen framför flickan så jag blockade henne, sen bar jag upp henne och frågade efter hennes namn och mamma, inget svar så jag bestämde att gå tillbaka och den andra tjejen haka på, Vi bestämde att hon skulle gå till informationen och jag tillbaka till MQ, När jag är framme vid ingången till MQ ser jag en kvinna med telefon i handen och tårar i ögonen springa mot mig. Herregud, hon pussade mig på kinderna och kramade sin dotter och det kom folk från alla håll, hela familjen hade ju letat.. Och dom tackade och kramades..

Efteråt va jag så skakig och jag är fortfarande nära på att börja gråta när jag skriver om det! För jag tänkte tanken att det kunde varit Evelina som kom bort, fy i denna sjuka värld bland pedofiler, kidnappare, mördare ja allt! USCH jag är så glad att jag följde efter henne. Det positiva är väl att antingen kommer den lilla flickan ALDRIG mer få följa med till stan elelr så kommer hon få sitta i vagn till hon blir 15 ;-) SKämt å sido...

Efter det så tyckte jag att jag va värd lite shopping så det gjorde jag, mest till Evelina och faktiskt en skjorta till min babe!

NU har jag sån huvudvärk att jag går och lägger mig!
Mor och dotter!

Kram på er alla, låt oss hoppas på en lugnare dag imorn!

Kommentarer
Postat av: natita

Vilken hjälte min lilla vän är. Underbara snälla lilla emelie :) pussa evi från mig

2008-09-30 @ 23:08:44
URL: http://natitas.blogg.se/
Postat av: Lena (Anel85)

Usch va läskigt! Va bra att du inte gav dig utan följde efter henne. Vem vet vad som annars kunde hänt henne =( Bra jobbat!

/Lena o Freya

2008-10-01 @ 11:37:57
URL: http://www.babydagboken.se/freya.last

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: