FaceBook
Instagram
Mail

Fullspäckad dag!

19:58:52
Först skulle vi möta min morfar utanför Sahlgrenska sjukhuset kl 09:15 då vi skulle vara där halv 10 och jag hade bett Zoran att väcka mig kl 7, men det hade han helt missat så självklart vaknar vi inte försen halv 8 och får stressa som bara den.. Ingen frukost för min del :-(
Min älskade morfar

Väl inne hos läkaren blev både jag och morfar vansinniga, men fick hålla masken och försöka skälla på ett väldigt proffsigt sätt, är så trött på dessa läkare.. BLÄ!!

Men sen delade jag och morfar på oss och jag och Evelina gick och mötte några mammor och bebisar som vi har träffat genom familjeliv.se. Helt underbara människor, har haft sån tur att ha fått träffa dom, vi alla födde under samma månad (nästan alla iallafall)
Tyvärr va det ju så trevligt att jag glömde av att jag skulle shoppa lite innan jag skulle möta morfar o åka hem, men men.

Väl hemma gjorde jag middag till oss alla, gjorde ett recept på aborginer (stavas) som jag såg på rachel rays matshow, blev så där, inte riktigt min smak så nästa gång gör jagb så som jag vill istället :-)

Och min syster fyller 28 år idag GRATTIS Fatima!! Hoppas du har fått massa fint :-)
Min syster och Fiona

Nää nu ska jag vänta på att Zoran kommer hem med ägg så jag kan baka till våran snälla granne som kommer med soppor och bröd till oss!!
SJÄLVKLART ska jag baka muffins till lilla Zoran med! Får bli apelsiner till mig. Mmm va gott

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: