FaceBook
Instagram
Mail

Redan 1 vecka sen!!

22:12:16
Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera mig, tänker ofta när jag har lite egen tid att jag ska sätta mig och skriva, men så kommer nått annat i vägen... Hursomhelst har det hänt lite grejjer i veckan som jag kan berätta om.

Måndag: Jag och Lollan va på MRL!!

Tisdag:
TRÄNINGSVÄRK!!! + Kalas!

Onsdag:
Va på gymmet med Lollan, var ju tvugna att träna bort den hemska träningsvärken från måndagen. Var på Öppna förskolan i Partille och Allum med 2 mammor från FL!

Torsdag:
Va på gymmet med Lollan igen. Självklart händer det grejjer på vägen hem.. Jag är några portar från min svale (trappuppgång på göteborgska) när jag ser en liten japansk kvinna hålla om en stor 100 kilos karl, jag går förbi och hör hur någon ropar tyst
- Excuse me Excuse me, please..
Vänder mig om och frågar vad hon vill ha hjälp med..
- Please call an ambulance! säger hon då, då kollar jag på mannen och ser att hon håller i honom för att han inte ska ramla, han är DYNGRAK!! Jag ringer ambulans åt henne, då ramlar han ner på marken så jag säger till henne att låta honom ligga kvar för att annars kan han göra sig illa..
Ambulansen är på väg och vi står och pratar och hon säger att han har druckit 1 liter 40% Whiskey, PERFEKT tänkte jag, en alkoholförgiftad 60-åring.. (Kvinnan är alltså gift med mannen)
Hela tiden tackar hon för all hjälp, söta tanten... Hon springer upp till deras lägenhet för att lämna hans dramatvagn med massa sprit i.. Jag väntar med mannen och försöker hålla honom vaken...
Helt plötsligt kommer det massa män som ska spela Allan och hålla på och lyfta gubben och grejer... Bär honom så att han ligger på gräset utanför sin egen svale och börjar diskutera om att bära honom upp för trapporna????? Idioter, jag och frun säger bestämt nej, då vi fattade att alla skulle slå ihjäl sig i försöket!!
Nu har det redan gått 20 min och jag har redan behövt prata med SOS 2 ggr!! Svenks sjukvård!!!
Folk som går förbi mig och kvinnan frågar:
-Är han död eller??
???Va e det för sorts fråga??????????? Verkar som att vanligt folkvett är för mycket begärt nu för tiden!
Hursomhelst fick jag ringa SOS 1 gång till och dom var på plats lite över 35 min efter mitt första samtal!!!!! Helt otroligt och det är dom vi ska förlita oss på när våra liv svävar i fara... Kommer aldrig förstå mig på det..
Väldigt händelserik dag iallafall.. Hoppas gubben klarade sig!


Fredag: Bodyjam på gymmet med Lollan, kul som bara den!! Svärmor och svärfar kom hem från Jugge!

Idag har vi självklart myst hela familjen och äntligen satt upp mina gardiner i köket!
Jag och Evelina gick ut på en promenad på eftermiddagen medan Zoran var hemma och dammsuga! Han är så underbar♥

Evelina är i en härlig fas nu, mycket lek, bus och stoj!! Njuter verkligen för varje sekund jag får med henne, speciellt om jag får den tillsammans med Zoran!!!

Nääe nu ska jag mysa i soffan..

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: