FaceBook
Instagram
Mail

Fullt upp!

00:22:36
Ja, det har det varit... Igår var jag och Evelina med morbro Johnnys tjej- Jennie i Allum och fikade och köpte födelsedags present till kusin Fanny! Köpte en jätte fin vinterjacka till lill tösen på H&M för 249:- PERFEKT!!!! Asså jag kan bara inte förstå hur en SMÅBARNS-jacka kan kosta 400:- och uppåt!!! Det är ju helt sjuka priser alltså..

Sen åkte vi alla hem till oss och myste... Evelina älskar Jennie, hon skrattar bara hon tittar på henne!

Och stackars Tata Zoran, först började han 13:00 igår förmiddag och skulle jobba till 21:00 sen fick han reda på att han skulle jobba från 24:00 till 09:00!!! Usch va han va trött, så imorse åkte jag och Evelina till gamla farmor och hälsade på, oj så skojigt det va, hon är så underbar lilla farmor..

När vi kom hem lagade jag en samrrig räkgryta med ris!! har varit sugen på det i flera dagar, MUMS!

Och våra nära vänner och deras lilla tös Amelia !½år från Carlshamn är i Göteborg och hälsar på, så dom kom och hälsa på oss ikväll när Evi hade somnat, men hon vaknade ju såklart när hon hörde att det va fler än jag och Zoran hemma, sociala bettan!!! Så imorn ska vi alla till Allum och bara umgås, MYSIGT!!! för sen åker dom hem igen, det är så ledsamt varje gång...

Nääe nu ska jag gå och nana kudden för nu är jag bra trött asså!!

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: