FaceBook
Instagram
Mail

Vad gör man??

22:22:56

Har en väldigt nära vän som mer är som familj för mig och jag har märkt på hennes sätt att skriva och prata att hon verkar deprimerad... Det gör mig så ledsen för hon är den sista personen på planeten som jag tycker förtjänar det!
Ja, vad gör man???
Tror inte att hon inser riktigt själv hur otroligt olycklig hon låter (ja, jag vet att du läser detta nu) hur ska jag då hjälpa henne... Känner mig urkass som vän just nu, är så uppe i mitt liv med Evelina och Zoran så tiden bara flyger iväg från mig.. USch USch.. Va gör man???

Iallafall är magsjukan över TACK GODE GUD för det!!! Gjorde min goda lasange idag *MUMS* Blandade i lite Sambal olek så det blev lite mer spiceigt !

Evelina håller nog på att få sina tänder nu (lika sen som sin mor) stackarn hon biter mig i nyckelbenet t om. när jag lyfter upp henne och hon gnäller vilket hon nästan ALDRIG gör.. Usch hopaps det går över fort så hon slipper ha det så jobbigt! Mammas tjej....

På fredag bär det av upp till Örebro, till min kära mor, bror och styvfar... mysigt, mamma ska göra sin grymt goa lax... GÖTT!!!!! Längtar och längtar, Det är faktiskt på tiden för Evelina har inte träffat sin mormor på över 1½ månad.. Alldeless för länge mao.

Nu ska jag gå och lägga mig snart...

kram på er


Kommentarer
Postat av: Anonym

Have I told you I love you?

2008-11-19 @ 22:08:58
URL: http://natitas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Have I told you I love you?

2008-11-19 @ 22:09:14
URL: http://natitas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Om jag ändå kunde räkna dom gånger du sagt det! jag älskar dig mest! :-)

2008-11-19 @ 22:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: