FaceBook
Instagram
Mail

SOS 112

23:19:25
Dit fick jag ringa idag, när jag, Alex och Linda åkte ner från dahls sitter det en kvinna precis brevid på golvet med blodpappaer runt sig.. Vi stannar och frågar om hon behöver hjälp och om jag skulle ringa någon.. Hon ville att vi skulle ringa 112..
Under tiden jag pratar med SOS blir kvinnan ännu mer chockad, tårarna rinner usch så synd det av om henne, hon va diabetiker också så jag bad hela arkaden efter godis, typiskt att ingen har just då haha, men Linda skyndade sig upp för rulltrapporna och hämtade socker..
Anledningen då till att kvinnan blödde var för att hon tidiagre på dagen hade varit och piercat underläppen, redan där hade hon börjat blöda, men fått en salva av piercaren som trodde att han kommit åt en nerv, hon hade gått därifrån och efter en liten stund börjat blöda igen och det av inte lite.. hon visade mig hålet och det bara sprutade blod in i munnen på henne.. Usch stackarn.. Vi hörde iallafall när ambulansen kom, tur att hon hade en vän med sig som kunde ta hand om hennes lilla hund..

Jösses vilken dag...

Innan dess fikade vi några mammor, har aldrig sett det så fullt på dahls innan, FY FY FY!!! över 20 barnvagnar!!!! räknade faktiskt... Men vi hade trevligt, precis som vi alltid har...
Och Alexandra fyller 30 år idag GRATTIS!!!

Efter 112-händelsen gick jag, Alex och Linda och kollade på papper till våra julkort som vi ska göra själva, jag bestämde mig för ett jättefint brunt papper, det ska vara skuret och klart imorn så sen är det bara att börja pyssla! Längtar faktiskt..
Haha och inne i affären fick Evelina ett frispel och började stortjuta för att hon hörde Benjamin jollra haha hon tappade andan och allt min lilla fjant, tror inte att hon hade vaknat riktigt från sin tupplur för efter att ha tittat lite på Benji var det frid och fröjd..
Här har vi Benjamin och Evelina när dom va 7 månader på en fika hemma hos Hanna och Molly
Benji och Evelina 7 månader

Nej nu är det sängdags!
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: