FaceBook
Instagram
Mail

Insider TV3

23:07:12
Usch kvällens repotage om pedofiler upprör mig....
Det har alltid varit så i alla år att just det ämnet kan få mig att se svart.
Jag har aldrig förstått mig på dom, vill inte göra det, kan inte göra det och kommer ALDRIG att göra det heller!!!

Och han Alexandra-mannen som kan sitta i svensk Tv och skryta om vad han har gjort mot flickor, en va bara 12 år för guds skull!!!!! RYSER I HELA KROPPEN!!!
Han hade ju hur många domar som helst! Och vad får han för straff, jo livstid + utvisning från Sverige utan chans att komma tillbaks! SEN är det bara fritt ut i världens alla andra länder att gå på små flickor!!!!! USCH USCH!!

Jag tycker det är skrämmande är att de flesta av äcklena inte visar någon ånger, dom har ju inte gjort något fel enligt dom!! VA??? Vad är naturligt i att en vuxen man ger sig på ett barn???  Många av dom skyller på att dom själva blev antastade som barn, visst jätte synd, men då vet dom ju om skammen och äckel känslan dom själva fick eller??? Nej, jag kommer verkligen ALDRIG att förstå...

Mycket är ju att skylla på vad vårat samhälle faktiskt accepterar, eller ja, samhälle och samhälle, snarare regering och andra högt satta personer.. Man får inte skita i att betala skatt en månad, men man får ge sig på barn för att sedan få en klapp på axel och en tillsägelse att så får man ju inte göra, sen är det bara ut i det fria igen???!! SKANDAL!!!

--------------------------------------------------------------------

Till något helt annat..
Har tvättat massa idag så att det bara är att slänga ner allt i resväskan på fredag... Ska ju till mor lilla mor!!
Börjar få lite ont i magen med tanken på att åka ifrån Zoran några dagar, både jag och Evelina kommer sakna honom hemskt mycket... MEN när vi kommer hem har vi iallafall inte en hor-röd hall längre!! Det va änna på tiden att ändra det nu...

NU ska jag gå och pussa på min älskling innan han går till jobbet!

Och en puss till världens bästa Gudmor♥!!!! Bilden är från när jag skulle föda Evelina!!Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: