FaceBook
Instagram
Mail

Nu är den äntligen här!

19:45:45
Zoran ringde mig runt 12 idag när jag var på jobbet och berättar att Evelina har fått en tand, som vi har väntat, för hon har haft alla tecken på tänder nu dom 2 sista veckorna! Alla utom att dregla!
Blev lite ledsen över att det inte var jag som såg den, men men va ska man göra, det är bara ena hörnet på högra nedre tanden som kommit men snart är väl hela munnen full på henne!

Det läskiga i det hela var att jag var 10 månader och 6 dagar när jag fick min första tand och hur gammal tror ni Evelina är idag... JO 10 måander och 6 dagar!!!!!!!! KAn man bli mer klonad eller, hon är ju dessutom en kopia av mig i utseendet, det enda hon ahr från Zoran är ögonfärgen, Ljusblåa (kolla bilden nedanför)
Evelina juni-08 äter körsbär för första gången!!
Blåöga!!

Alla på jobbet blev så glada över nyheten som jag så stolt berätta!!!

Idag har vi varit på Zorans familjs slava (Sveti Nikola). Så nu är jag helt slut, vill bara sova!!
Ska upp och jobba imorn igen, herregud är inte van alltså och just nu är det ett himla liv på jobbet med massa sjuka osv. BLÄ!! 3:e dan imorn blir det! Men det är ju kul att träffa gamla vårdtagare och kollegor!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: nati

min lilla sötis vad stor hon har blivit. älskar er. måste ses! om du ikke jobbar på tisdag så kan vi väl ses? ska klippa mig klockan elva...vilket sett och hära av sig på bloggen, fyfaaan, älskar er!!

2008-12-20 @ 22:27:09
URL: http://natitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: