FaceBook
Instagram
Mail

Race Day!

09:24:00
Vi ska springa allihop!
 
Åh, vad jag sett fram emot idag. Familjen är inte ens hälften så taggade som jag. Det är det femte Bergsjöloppet som arrangeras och jag tycker att det ska bli så kul att vi alla springer ihop. Zoran sprang med mig ett år och dom andra har jag sprungit själv. Men i år är det äntligen dags för oss alla fem.
Filip och Laura ska springa 750m, Evelina ska springa 2,5km, jag och Zoran ska springa 5km.
 
Jag laddar med kaffe!
 
Igår var jag ute och rastade Zoran som inte sprungit på över en veckan!
 
 
I torsdags sprand jag på löpbandet på gymmet för att se vilken löpform jag faktiskt är i.
Till min glädje sprang jag 5km på 27:30minuter med varierad lutning 2-5 och hastighet 10-12,5km/h.
Det är jag nöjd med!
 
Nu är det dags att göra oss iordning, vid kl 10 ska vi åka för Filip startar kl. 10:45 och innan dess ska vi hämta ut våra nummerlappar.
Du hejar väl på oss?
PUSS

I ♥ Samsung

08:59:18
Samsung 10e & Samsung Tab A
 
Efter att ha tappat min älskade Samsung S8 rakt ner i marken och spräckt hörnet på glaset och därmed i behov av åka på reparation så fanns det inget annat än att åka och köpa ny telefon. Jag kan inte vara utan telefon då mina PTklienter skickar uppdateringar via sms 24/7 till mig. (Det ingår i deras paketpris)  Det var egentligen dags för mig att byta telefon redan innan sommaren, men jag har varit så nöjd med min telefon att jag valde att vänta. Efter att ha läst på om alla dom senaste Samsung telefonerna så blev det en Samsung S10e i färgen prime green och hittills är jag mycket nöjd.
 
Det är något speciellt med att  öppna asken för första gången...
 
När jag köpte just S10e fick jag erbjudande genom Samsung Members att även köpa den senaste Samsung Tab A värd 2500kr för endast 49kr ♥ Inte så illa va?!
 
Det är bra med drulleförsäkring för nu är S8:an inne för bedömning om den kan repareras eller ersättas med ny. Efter avdrag för både skärmskydd och skal blev summan endast 151kr.
När den kommer tillbaka blir dn Lauras.
 
I vår familj är det Samsung som gäller. Zoran har S10:an just nu och är supernöjd med den.
Vilken telefon har du?

Månadens naglar

11:41:43
41 dagar...

Ja, i 41 dagar hade jag mina orangea semesternaglar. Det lönar sig att gå till rätt nageltjej, Settie på GLANS STUDIO är bäst utan protest!
Dags för nytt!

Så här fina är mina naglar utan akryl/lack på.

Det blev glitter i silver och champange ♡


Känns härligt att glittra in i hösten ☆

Gräsänka

13:50:34
Fyra dagar med bara trion ♡

Zoran åkte till Stockholm för att spemdera ett par dagar med ett av sina grabbgäng. Jag har därför fått ha massor med egentid med trion, lucky me!

I fredags åkte vi och klippte Filip direkt efter skolan. Barberarna på Barbershop Kortedala är så galet proffsiga och nogranna. Tummen upp för dom!
Snygga grabben!

På kvällen myste vi och tittade på film tillsammans. Filmen heter Tur och Retur. Filip valde att titta på youtube istället...

Lördagen gick ett. Evelinas basketträning på morgonen och jag passade på att träna samtidigt. På väg hem tappade jag telefonen i asfalten och krossade ena hörnet så vi fick åka och köpa ny mobil till mig. (Återkommer till det i separat inlägg) Eftermiddagen/kvällen spenderade vi hos Familjen Lopez.

Helgen bjöd fint väder så på söndagen gick jag ut och sprang i backar innan gymmet. Gött att förberda sig för Bergsjöloppet på lördag den 14/9.

Evelinas dans började igår så jag lämnade tjejerna där och åkte till Angered för att Filip var bjuden på kalas. Baba hämtade tjejerna och efter kalaset åkte vi dit för att äta och hämta tjejerna. Vi hann även med ett besök hos min pappa och Annelie innan vi åkte hem.

Full rulle som vanligt som du märker. Helgen bara flög förbi!
Ikväll/eftermiddag kommer Zoran hem och då ska vi pussa ihjäl honom.
Puss

Supersöta tandaskar!

09:01:24
Alla goda ting är tre
 
När Filip tappade sin första tand i början på veckan märkte vi att han inte hade en sådan där tandask att spara den i. Tjejerna fick varsin träask med texten gaddar på av Malin innan Filip föddes och jag har  inte haften tanke på att han inte haft någon, men nu blev det ju så klart första prioritet på inköpslistan.
 
Jag hittade världens sötaste tandask!
 
Tjejernas askar är slitna efter att ha varit med på allt för många kalas genom åren. Så nu har jag även likadan till dom. så nu har trion likadana fast olika färger.
 Evelinas och Lauras ♡

Tandask×3 

My sweet tooth...

Har du sparat din och/eller dina barns tänder?

Puss och Kram

Är det slut på sommarrutiner?

12:47:41
Hur går det med mina tidiga morgonpromenader egentligen?
 
Jo då vissa dagar blir dom av halv sex på morgonen, ibland senare på morgonen och ibland på eftermiddagen/kvällen. Hösten är här och jag gillar inte att gå i regn, sad but true. Då väljer jag att gå när det inte regnar eller kör mina 6km på löpbandet eller 45 på trappmaskinen på gymmet. 
Morgnarna är så mycket stressigare nu. Eller nej, inte stressiga utan tidseffektiva. Allt sker som på löpade band så jag hinner knappt uppdatera som jag gjort hela våren och sommaren. Jag hoppas på att komma tillbaka till rätt flyt när vi kommit in i höstrutinerna och vardagspusslet det innebär.
 
Men en sak är säker och det är att jag ALDRIG ruckar på min (minst) 30 minuters PW om dagen eller min tränning. Det är då jag tankar energi och håller skallen skarp och det är (livs)viktigt för mig.
 
Denna hösten ska jag banne mej få igång Zoran alltså. Det känns som att bolen kom i rullning i Varberg och jag tänker inte låta den stanna denna gången. Hanär verkligen min största utmaning som PT. Man blir inte profet i sin egen by...
 
Jag trivs bäst med att träna själv, men vill jag offra det lite grann om jag ska lyckas tvinga med honom. För jag vet att hanvill egentligen, men tröskeln dit är hög även för honom med superlånga ben!
 
Tur att vi har hemmagymmet förpackat på inglasade balkongen för då är det så lätt att bara gå ut och sätta igång. Perfekt när man lagar mat eller barnen sitter och gör läxorna.
 
 
Får du in träningen i vardagen? Om inte, hade du velat få in den? Vad hindrar dig?
 
PUSS
 
 

13 år tillsammans

11:53:14
Vi två i 13 år ♡
 
Igår var det min och Zorans årsdag. För 13 årsen den 2 september bestämde vi oss för att bli ett par. Tänk att jag fortfarande får fjärilar i magen när jag tänker på honom. Inte varje gång, men ofta. 

Vägen hit där vi är idag har knappast varit spikrak och det har så klart varit perioder som varit riktigt jobbiga, men vi har klarat oss igenom dom perioderna och kämpat stadigt tillsammans. Jag ser det som att man kommer i olika utvecklingsfaser även i förhållandet och man ändras allt efter att man själv och barnen åldras. Åsikter, prioriteringar och handlingar förändras och det som en gång var viktigt är inte det längre och tvärtom. Kommunikation är A och O. Både muntligt och fysiskt!
 
☆Teamwork, Kärlek & Passion☆ 
Foto: Oh Honey Photography

När jag kom hem från löpturen igår morse stod en bukett rosor på köksbordet ♡ Vi firade ju så stort i helgen så mer firande behövdes inte .

Puss
Filip har tappat en tand

21:45:00
Som han har längtat!
 
I flera veckor, ja månader har Filip haft två lösa tänder. Han har vickat och vickat och sedan vickat ännu lite till, men inte har dom lossnat, men så ikväll kom han fram till mig och bad mig känna på den då superlösa tanden. Och ja, den var verkligen lös, den dinglade lite lätt i en bit av tandköttet, haha!
Han vågade inte riktigt dra själv och ville verkligen ha ut den så Zoran fick dra med snöre. Det behövdes knappt någon kraft för den bara ploppade ut. Hela familjen var samlade runt dom och jag tror nog att vi alla blev lika glada och stolta som Filip när den ploppade ut.
 
Äntligen ska den där Tandfen komma för hans skull ♥
 
Han har fler lösa tänder så nu kommer det nog tappas tänder av bara farten här hemma.
Första läsläxan kom han hemmed idag också och klarade den alldeles utmärkt, vår stora kille! Snart har han nog knäckt läskoden på riktigt ♥
 
PUSS