FaceBook
Instagram
Mail

Första advent!

10:13:16
Mysigt!!!
Idag ska vi pynta här hemma!!!! Bara väntar på att Zoran och Evelina ska vakna så jag kan skicka ner honom till källaren och hämta alla sakerna!

Lägger in bilder sen!!
Och imorn ska jag börja med julkorten, dom kommer bli så fina så..

Och Lollan kommer kl 2 för då ska jag färga hennes hår, hon ska bli blondin nu till jul haha

Kram

Jobbat..

16:17:43
Det har jag gjort idag, min första heldag!!! Usch avd mamma saknade sin tös, mend et gick bra ändå, slutade lite tidigare också då jag blev klar snabbt.. Skönt!

Igår var vi på kallas hemma hos baba och deda, för Nino fyllde 35 år!! Massa gott fick vi att äta, fyllda paprikor med ris och scnitzlar (stavas) med potatisgratäng och stekt fisk med potatis MUMS! och tårta som efterrätt.. och denna gången hade svärmor gjort aallt med laktosfriaprodukter så att jag också skulle kunna äta allt! tack tack
Evelina va så fin med sin två tofsar, såg ut som en söt liten papiloun hund eller vad den rasen nu heter
Finns inget sötare på denna jord

När jag klipper Evelinas naglar så brukar jag alltid fila efteråt för att dom inte ska ha vassa kanter och va tror ni att hon gjorde igår?? Jo hon filade naglarna på både fötter och händer helt själv. Hahaha busunge hon satt där helt i sin egna värld och mummlande och filade!! MAMMAS ÄLSKLING!!! Tus att man hann fånga några bilder


Ne nu ska jag gå och laga KÖRVstroganoff till min göbbe!!

Kram på er

SOS 112

23:19:25
Dit fick jag ringa idag, när jag, Alex och Linda åkte ner från dahls sitter det en kvinna precis brevid på golvet med blodpappaer runt sig.. Vi stannar och frågar om hon behöver hjälp och om jag skulle ringa någon.. Hon ville att vi skulle ringa 112..
Under tiden jag pratar med SOS blir kvinnan ännu mer chockad, tårarna rinner usch så synd det av om henne, hon va diabetiker också så jag bad hela arkaden efter godis, typiskt att ingen har just då haha, men Linda skyndade sig upp för rulltrapporna och hämtade socker..
Anledningen då till att kvinnan blödde var för att hon tidiagre på dagen hade varit och piercat underläppen, redan där hade hon börjat blöda, men fått en salva av piercaren som trodde att han kommit åt en nerv, hon hade gått därifrån och efter en liten stund börjat blöda igen och det av inte lite.. hon visade mig hålet och det bara sprutade blod in i munnen på henne.. Usch stackarn.. Vi hörde iallafall när ambulansen kom, tur att hon hade en vän med sig som kunde ta hand om hennes lilla hund..

Jösses vilken dag...

Innan dess fikade vi några mammor, har aldrig sett det så fullt på dahls innan, FY FY FY!!! över 20 barnvagnar!!!! räknade faktiskt... Men vi hade trevligt, precis som vi alltid har...
Och Alexandra fyller 30 år idag GRATTIS!!!

Efter 112-händelsen gick jag, Alex och Linda och kollade på papper till våra julkort som vi ska göra själva, jag bestämde mig för ett jättefint brunt papper, det ska vara skuret och klart imorn så sen är det bara att börja pyssla! Längtar faktiskt..
Haha och inne i affären fick Evelina ett frispel och började stortjuta för att hon hörde Benjamin jollra haha hon tappade andan och allt min lilla fjant, tror inte att hon hade vaknat riktigt från sin tupplur för efter att ha tittat lite på Benji var det frid och fröjd..
Här har vi Benjamin och Evelina när dom va 7 månader på en fika hemma hos Hanna och Molly
Benji och Evelina 7 månader

Nej nu är det sängdags!
Kram på er

Högläsning eller va det heter!

22:33:50
Det är vad Evelina hålls med på mornarna nu haha så underbart söt är hon och irriterad blev hon när mamma skulle ta kort hela tiden..
Se själva:
Va vill du???Ser du inte att jag är upptagen????

Vanja va här och hälsa på oss idag också, guuud så glad tösa blev, hon skulle vara hos teta (tant) Vanja hela tiden.. Och hon fick även låna Vanjas nya bling bling kedja som hon fått av sin man i förskottsjulklapp!
Titta va fin hon blev, passar skit bra med lilleskutt T-shirt haha


Sen lovade jag ju en bild på hallen igår också:


Jag bara längtar tills vi har köpt allt vi ska ha så vi kan börja göra i ordning den som vi vill ha den.. Ska måla dörrlister och så först också.. Inte lite rökskadade efter förra rökarfamiljen som bodde här.. Usch! som tur är syns inte det på bilden..
Zoran har verkligen varit jätte duktig *tack babe* Är så skönt att komma innanför dörren utan att få en färgchock av den horröda färgen.. mycket hemtrevligt och välkomnande..

Nu ska jag gå och sova för imorn ska jag och Evelina till Allum eller stan och fika med några av mammorna..

kram på er




Hemma igen!

23:19:05
Efter en mysiga lång helg hemma hos mormor är vi tillbaks hos tata Zoran som har målat om våran hall emdans vi var borta! SÅ fin så blev den...
Hade tänkt blogga medans vi va hos mamma, men all tid gick åt till att pussas, kramas, mysas och umgås...
Evelina älskar sin mormor, gud så kul dom har haftoch lekt med tobbe opch sebbe har hon gjort också.. Åh så många fina paket hon fick av mormor oj oj oj...
Och snö var det massor av så det blev pulkapremiär för lill tösen! oj va det va roligt, läskigt och spännande på samma gång..
Tiden gick så fort så fort skulle egentligen stannat där tills idag, MEN på söndag kväll/natt blev mamma dålig och började spy, så jag och Evelina flydde fältet och tig snabast möjliga tåg hem till Göteborg igår morse... INGEN lust att få den skiten en gång till detta året iallafall- och vi verkar ha klarat oss!

Mamma mår iallafall bättre nu, skönt det, krya på dig Mommo!♥

Bilder från i helgen!
På tåget på väg till mormorKärt återseende!Bus trollAllt går att tugga på!Pulkapremiären!!!Fin i kläderna hon fått från mormorBus på tåget hem! Knäppgök!!!

Lägger in bilder på hallen imorn...
Godnatt
Kram på er

Insider TV3

23:07:12
Usch kvällens repotage om pedofiler upprör mig....
Det har alltid varit så i alla år att just det ämnet kan få mig att se svart.
Jag har aldrig förstått mig på dom, vill inte göra det, kan inte göra det och kommer ALDRIG att göra det heller!!!

Och han Alexandra-mannen som kan sitta i svensk Tv och skryta om vad han har gjort mot flickor, en va bara 12 år för guds skull!!!!! RYSER I HELA KROPPEN!!!
Han hade ju hur många domar som helst! Och vad får han för straff, jo livstid + utvisning från Sverige utan chans att komma tillbaks! SEN är det bara fritt ut i världens alla andra länder att gå på små flickor!!!!! USCH USCH!!

Jag tycker det är skrämmande är att de flesta av äcklena inte visar någon ånger, dom har ju inte gjort något fel enligt dom!! VA??? Vad är naturligt i att en vuxen man ger sig på ett barn???  Många av dom skyller på att dom själva blev antastade som barn, visst jätte synd, men då vet dom ju om skammen och äckel känslan dom själva fick eller??? Nej, jag kommer verkligen ALDRIG att förstå...

Mycket är ju att skylla på vad vårat samhälle faktiskt accepterar, eller ja, samhälle och samhälle, snarare regering och andra högt satta personer.. Man får inte skita i att betala skatt en månad, men man får ge sig på barn för att sedan få en klapp på axel och en tillsägelse att så får man ju inte göra, sen är det bara ut i det fria igen???!! SKANDAL!!!

--------------------------------------------------------------------

Till något helt annat..
Har tvättat massa idag så att det bara är att slänga ner allt i resväskan på fredag... Ska ju till mor lilla mor!!
Börjar få lite ont i magen med tanken på att åka ifrån Zoran några dagar, både jag och Evelina kommer sakna honom hemskt mycket... MEN när vi kommer hem har vi iallafall inte en hor-röd hall längre!! Det va änna på tiden att ändra det nu...

NU ska jag gå och pussa på min älskling innan han går till jobbet!

Och en puss till världens bästa Gudmor♥!!!! Bilden är från när jag skulle föda Evelina!!



Kram på er

Vad gör man??

22:22:56

Har en väldigt nära vän som mer är som familj för mig och jag har märkt på hennes sätt att skriva och prata att hon verkar deprimerad... Det gör mig så ledsen för hon är den sista personen på planeten som jag tycker förtjänar det!
Ja, vad gör man???
Tror inte att hon inser riktigt själv hur otroligt olycklig hon låter (ja, jag vet att du läser detta nu) hur ska jag då hjälpa henne... Känner mig urkass som vän just nu, är så uppe i mitt liv med Evelina och Zoran så tiden bara flyger iväg från mig.. USch USch.. Va gör man???

Iallafall är magsjukan över TACK GODE GUD för det!!! Gjorde min goda lasange idag *MUMS* Blandade i lite Sambal olek så det blev lite mer spiceigt !

Evelina håller nog på att få sina tänder nu (lika sen som sin mor) stackarn hon biter mig i nyckelbenet t om. när jag lyfter upp henne och hon gnäller vilket hon nästan ALDRIG gör.. Usch hopaps det går över fort så hon slipper ha det så jobbigt! Mammas tjej....

På fredag bär det av upp till Örebro, till min kära mor, bror och styvfar... mysigt, mamma ska göra sin grymt goa lax... GÖTT!!!!! Längtar och längtar, Det är faktiskt på tiden för Evelina har inte träffat sin mormor på över 1½ månad.. Alldeless för länge mao.

Nu ska jag gå och lägga mig snart...

kram på er


Magsjuka..

21:37:07
..råder det här hemma..
kl 09 i fredags morse började jag att spy och ha mig, USCH och jag som skulle gått ut och sett framemot det så mycket.. Inte alls kul.
Stackars Zoran hade inte hunnit vara vaken i mer en 10 inuter innan jag hade smittat honom också... Tur att Evelina är så snäll och fin så vi har kunnat ta hand om henne ändå.. HOn är som tur är bara lite lös i magen och har haft lite mindre aptit än vanligt, men glad som få!

Mådde redan bättre igår faktiskt, fick i mig både äpple, bröd och soppa !
Och idag fick jag ett break och började dammsuga lägenheten och rengöra spsien och grejer, mår lite illa ibland och får lite kramper men värre än så är det inte nu...

Har köpt julkort idag. Wiiie dom kommer om 14 dagar perfekt tid att skicka dom då...

Nu ska jag bara ligga i soffan och bara vara.. SKÖNT ska nog ta en skön dusch också..

Kram på er

Outfit!!

22:42:36
Det är va vi har sprungit runt hela eftermiddagen för att hitta... Tror vi gick 2½ varv Nordstan och tro det eller ej av alla affärer så hittade jag en jätte läcker klänning på Moonson eller va den nu heter (känd som värsta fjortisaffären). Det va väldigt mycket som va fjortisstämplat, men längst in hängde min klänning... Nu kommer jag va så fin på fredag...
Längtar såå...

Imorn ska Zoran på arbetsintervju, för er som inte vet så jobbar Zoran annars i hamnen här i göteborg som blixt, men nu när det har gått skit för Volvo(som är en av hamnens största kunder) så drar dom in på blixtarna så dom inte får lika mycket jobb som innan. SÅ därför så ska Zoran skaffa ett jobb vid sidan av tills det har löst sig i hamnen! Så nu va det förklarat!

Imorn ska vi hem till Natalie på lunch!! Vi ska göra chicken wraps *mums*

Nu är det soffan som gäller..
Kram på er

Fotografering!

22:58:54
Jepp det va det idag... Det gick hur bra som helst och nu längtar jag bara efter att få hem dom, det skulle ta ca 3 veckor sa fotografen...
Typiskt bara att kossan som jag bara inte tål skulle ha samma tid som oss... Blir så trött på sånt, typiskt min otur BLÄ! men som tur var hade jag ju Linda och Kajsa med så man slapp bli på dåligt humör!

Skulle egentligen gått på afro på gymet idag, men det ÖSREGNADE så jag struntade i det, MEN som tur är har jag ju min underbara Orbitrec som min underbara Zoran har gett mig.. SÅ mendans jag gick en halv timma på den pratade jag med Natalie i telefon och vi bestämde att ses på torsdag hemma hos henne.
Det ska bli kul att se hur det har blivit nu med de nya tapeterna!!! PLUS att vi ska fira Evelinas 9 månaders dag!! *längtar*

Nu ska jag gå och lägga mig..
Natti natti

Kraaam

Zorans första farsdag...

23:12:33

..va det igår... Av Evelina fick han det klassiska en mugg och en nalle, på båda var det text: Världens bästa pappa.

Sen köpte jag en lite mer vuxnare present, ett fint svart nattlinne... Händer ju rätt sällan att man klär sig i fina nattkläder/underkläder numera, tar mest det som är bekvämt, typ som ett nattlinne med en mega stor nalle mitt på! Inte så vidare hett kanske.. så jag tyckte att han var värd att se sin "fru" lite tjusigare!

Sebbe firade med oss. Vi hyrde film och åt chips och gott! Riktigt mysigt faktiskt och när kl blev 23:05 då ville Evelina vara vaken hon med. Och vaken det va hon också I TVÅ TIMMAR!!! då va mamma bra trött sen! Tur att hon är ett snällt barn som aldrig gråter och kanppt gnäller!!
Morbror Sebbe och Evelina
Morbror Sebbe och Evelina

Idag var Sebbe hos oss för att jag skulle hjälpa honom att skriva CV och personligt brev till hans jobbsökande... Hoppas att det av till någon hjälp...

Usch vilket väder det ahr varit idag iallafall på förmiddagen, blev ju ganska fint på eftermiddan...
Solade idag på gymet, måste ju få upp lite färg i.o.m att man ska ut för första gången sen jag blev gravid på fredag... Pirrar riktigt i magen.. Sen tränade jag och Lollan MRL! Mitt knä ville inte alls idag låste sig och gjorde ont efter bara några knäböj.. Riktigt irriterande...
Medans jag va på gymet var svärmor och svärfar här hemma med Zoran och Evelina och lekte!

Imorn ska Evelina fotograferas på ÖF av en riktig fotograf!! Det är Vi och två andra mammor från FL som ska dit med våra bebbar.. Linda har varit en Pärla som har fixat med allt (om du läser detta så tack än en gång). Ska upp rätt tidigt för det så det är la bäst att gå och lägga sig...

Kram på er


Freeport!

22:22:27

Igår tog jag med Pilla till salsaaerobic på gymet... Hn va jätte duktig!! Som en liten ballerina! Inte illa för att vara första gången någonsin!!! Det va nog inte sista heller!

Idag va vi med min bror Johnny och hans tjej Jennie på Freeport, fyndade lite:
- Ett par marinblå nike mysbyxor till mig 191:- ord.385:-
- Ett par reebok skor(finess) som jag ska ha på gymet 350:- ord.500:-
- Ett par reebok skor till Zoran 400:- ord. 600:-
- En adidasdräkt till Evelina med en leksak på köpet 260:- ord. 430:- 
Det vill säga att vi sparade hela 714:- Inte dåligt det inte!!!
Sen farsdag presenter till våra pappor: varsitt förkläde med texten Världens bästa morfar/farfar.
Tycker att det är finare nu när dom faktiskt har barnbarn :-) Inte så ofta man blir hyllad som mor/farföräldrar annars...

Ikväll är Zoran med sin bäste vän (Evelinas blivande gudfar) och spelar biljard och dricker öl... Då va det ju perfekt att Tomten är far till alla barnen kom på TV4+ kl 20:00.. Jag älskar den filmen, hur kul som helst, hade kunant se den om o om o om igen!!

Sebbe kom till Göteborg idag dessutom och visade stolt upp sin tatuering, jätte fin blev den ,men fortfarande inte min favorit... Men helt klart mer än godkänd...


Nää nu ska jag sätta mig i soffan och mysa....

Kram på er


Helt slut!

22:11:33
ja, det är vad jag är... har varit det hela dagen ändå gav Zoran mig sovmorgon till kvart i 10!!!! Kanske sov för länge.. Hatar sånt.. Det finns väl inget som heter sova för länge när man har en snart nio månaders dotter?????

Imorn ska vi till allum med Pilla, sen ska hon följa med mig på salaaerobicen!! Kul, det är henns första gång så det är nog lite pirrigt, iallafall vad det av hon sa på tele....

Godnatt...

Kram

Saknad!

23:36:48
Fick en kommentar från min "lilla" lillebror där han tyckte att han inte nämndes, men självklart sakanr vi morbror Sebbe också.. Han ska dessutom sitta i 6 timmar på fredag och tatuera en stor bild på Jesus på korset.. INte direkt vad jag hade valt, men hans kropp och hans beslut, vill bara inte att han ångrar sig (älskar ju honom trots allt) haha...
Sebbe bjöd oss på kräftor!
Sebbe, Zoran och Evelina! Liten kräftskiva som han bjöd på i aug-08!!!

Sen kommer jag nog då och då skriva om saknaden jag har till min mamma, det är ju som sagt ett band som blir starkare när man får egna barn, man förstår helt plötsligt varför man va tvungen att vara hemma halv 10 och inte kvart i 11! Sen är det ju så mycket man vill att ens mamma ska vara med att se, hur man faktiskt klarar av det, att man lyckas..
Jag kan ligga vaken ibland på kvällarna och få ett sådant lyckorus i kroppen av känslan att jag klara verkligen det här, det är på riktigt!!!

Heeelt avslagen, men vällingen går ändå ner!


Hur som haver så har det varit en ganska stressig dag... Redan kl 11 var svärföräldrarna här och hälsa på, Evelina fick nya kläder och en leksak som låter väldigt mycket!! På gott och ont, men hon älskar den... Sen var det snabbt att handla för kl 1 skulle Kajsa och Wilmer komma och fika en stund... Mycket trevligt.. Kajsa är en av de mammor jag träffat genom familjeliv...

Skulle tränat med Lollan kl 5, men hon va tvungen att avboka när det körde ihop sig i skolan.. Så det blev det inget av idag.. Usch älskar verkligen att komma iväg och träna...
Så istället badade vi trollet!!


Nu är det dags att sova..
kram på er

Jobba!!

22:38:50
Yes, för första gången på ett HELT år så jobbade jag i helgen.. Inte så länge, bara 8-12 lör-sön... Men det räckte för att jag skulle sakna ihjäl mig efter mina 2 underbara älsklingar hemma♥ ...
Känner att jag inte är redo för att t. ex. jobba 8 timmar en dag, nej usch det skulle vara för länge... Trivs bra som husmor.
Men kul va det att träffa vårdtagare och jobbarkompisar...
Jepp så såg man ut kl 07:20 första arbetsdagen väldigt tjusig inte sant!?
Påväg till jobbet!

I söndags var vi på Olivias 1-års kalas.. Så trevligt så... Gud va tiden bara rinner iväg... Fanns en hund där som Evelina var livrädd för i början, men sen gjorde det inget att den va och luktade på henne ibland

Idag var det min farmors tur att fylla år, 79! Haha märks då inte då tanten ligger och skurar golv på knä   Jag stannade inte så länge för jag skulle till gymet med Lollan, men Zoran och Evelina stannade och kalasade tills jag kom tillbaks kl halv 7.. Sved i hjärtat att tacka nej till smörgåstårta måste jag säga...

Tänkte ev åka till stan elelr allum imorn för att köpa nya träningsskor, men vet inte riktigt hur det blir...

Har "bestämt" att åka till mamma näst,nästa helg, det var ju så längesen vi sågs och hon går miste om nästan allt som Evelina gör  Det gör mig väldigt ledsen måste jag säga, finns så mycket jag hade velat att hon skulle ta del av, men men man kan inte få allt här i världen tyvärr...
Mormor och lilla Evelina bara 3 dagar gammal!
Mormor och nyfödda Evelina

Nej, nu blev jag lessen så nu går jag och umgås med Zoran istället så blir jag på bra humör!! (Tack för att du är du och för att du är MIN♥)

Kram på er!