FaceBook
Instagram
Mail

Hörrni!!

20:34:15

NI missar väl för guds skull inte:

Grey's Anatomy - Tillbaka 30 september
på kanal5


För övrigt sitter jag här i massa varma kläder och huttrar framför datorn då jag vädrar i lägenheten så att all matos från middagen förvinner! Finns inget värre än när det luktar massa mat hemma, alltså efter att man har ätit...
Någon som känner som jag??


Hmmm?

13:42:08

Vem vill gå in dit även om man fick äta??


Hahaha
funny_signs_362064a


MVC

13:21:09

Allt ser bra ut med både mig och 2:an
HB: 132 (helt otroligt bra)
Sf-mått: 29 cm
Blodtryck: 100/65
♥: 145 slag/minut
Min vikt: 72,5 kg

Lilla jag!

 


090930

08:30:09
MVC idag då, ska mäta magen, väga mig, ta blodtryck och ta HB-prov(järnvärdet). Ja, alltså en vanlig kontroll bara! Ska vara där kl:10 så får nog börja göra mig iordning nu..

Idag SKA jag ta med Evi till Galaxen och kolla på alla djuren, det är så fint väder så vi MÅSTE passa på, vet ju inte när man ser solen nästa gång liksom haha!

Han från verkstaden ska ju ringa idag och lägga domen om priset för att fixa bilen, pirr pirr i magen kan jag säga!

Hörs sen!
Have a lovley day



Idag skulle min kära farfar fyllt år, så jag ska försöka komma iväg till kyrkogården och tända ett litet ljus från mig och familjen!

Vilken känsla!

20:05:29

Hur skulle vi någonsin klara oss utan bil???? Jag har sådan separationsångest så det gör ont och den ska max vara borta tills på fredag haha! Patetiskt egentligen vilken matrialist man har blivit!

Snälla svärfar och svärmor har låtit oss haft deras bil idag, så vi åkte och åt kinamat! Varför får man sååå mycket mat? Inte för att man egentligen ska klaga, men är det inte lite onödigt!
Kolla in alla mat jag fick
Hahaha MASSA MAT! 
Tur att Zoran kan äta hur mycket som helst för han hjälpte till att äta upp min mat när han var färdig med sin :-)
Jag och Zoran diskuterade även en sak under tiden vi åt...

Hur gör man egentligen sötsur sås??? Vet du??

Zoran tyckte ju att citron och smält socker var den logiska förklaringen, men det är ju knappast så man gör haha :-)

Idol väntar....
Ciao♥


090929

07:43:47

God morgon!

Zoran är ledig, så idag ska vi umgås hela familjen, fast han vill nog ha lite egen tid med Evelina också, så då får jag väl hitta på något annat kanske.. Kanske köra ifall svärfar har tid!! Tänk det är bara en månad kvar till uppkörning och jag har inte ens fått tid för halkan än och utan den blir det ju ingen uppkörning!
Det löser sig, det gör det alltid ;-)

Får väl se hur det blir, vi har massa som måste bli gjort och däribland är bilen en stor faktor, måste få den fixad och dra iväg ett mail till Örebro kommun så dom får bedömma om dom ska stå för skadorna!
Det borde dom ju göra med tanke på hur stolpen såg ut och det är ju deras ansvar! Hade den varit som den ska så hade vi aldrig repat våran bil!
Är det verkligen lagligt???
Ja, ni fattar ju!

Vi hörs sen!


Over and out!

23:02:53

Avslutar kvällen med inlägg nummer 600! Tänk, vad mycket skit jag har skrivit haha!
NU går trötta mamman och lägger sig och bläddrar igenom alla kataloger som dumpat ner i brevlådan under förra veckan! Har varken haft tid eller ork att titta igenom dom än.. Massor av skoj att titta i!!!
Röda ögon = Emelie är trööööött


Zoran kommer väl när jag ligger och sover så förhoppningvis kommer han in och ger mig en puss iallafall!

Godnatt lovers, hörs imorn!


Som dag och natt!

20:50:56

Mmmm marabouuuuuu!!
Började med den nya Yoghurt Raspberry och den är helt enkelt underbar! Så mjuk och god i smaken! Det blev verkligen en smakexplosion i munnen! Rekommenderas varmt av mig.
5 av 5

0230bfd5.jpg thumbs up smiley image by lindalee131
Dessvärre blev jag riktigt besviken på nya Toffee Walnut! Den smakade verkligen äckligt. Jag är ju inte speciellt förtjust i valnötter annars heller, men detta vill jag aldrig få i munnen igen.. Tror dock att både min mamma och svärmor hade tyckt om den väldigt mycket!

1 av 5


Tv-kväll

20:07:57
Ja ikväll ska jag sitta bänkad framför TV.n i åtminstonde 2 timmar då det först är Idol på TV4 och sen Svenska Hollywood Fruar på TV3! Och självklart ska jag testa den nya chokladen också ;-)



Vad ska ni titta på ikväll??

That's more like it!

13:58:21

NU ser det ut som det bör göra i våran kyl!!

Mmmm marabouuuuuu!!

Marabou har dessutom kommit med 2 nyheter som bara måste prövas!


090928

09:52:43
God morgon!

Ny vecka, nya måsten!

Har sovit oroligt i natt bara för att jag tänkte på den hemska filmen, att den kan ha satt sådanan spår...Nej, usch måste slå bort den från tankarna!

Jag hoppas att Zoran vaknar till liv nu efter morgon ciggen och kaffet så att vi kan åka iväg och storhandla, vill fylla på och ha ALLT hemma!
Visst är det underbart med fulla skåp och att ha fullt i kyl och frys!



Hmm, nu leker Evelina med vattenpipslangen, kanske bäst att avbryta det innan den ligger i spillror på golvet! Kanske dags att inviga den snart, hade ju tänkt göra det ute på balkongen, men graviditet och dåligt väder hindrade ju.. Det får bli nästa sommar!

Hörs sen lovers!
Have a lovley day♥

Värsta någonsin!

21:21:42
Gillar du skräckisar??
Då ska du se denna filmen, som konstigt nog alltid står i Drama-hyllan när man ska hyra.. Är du dessutom religös så blir filmen ännu värre!
Jag har sett den 3 ggr och jag ångrar mig lika mycket varje gång! När man dessutom vet att det har hänt på riktigt så blir det bara värre.. Det ska finnas en amerikansk hemsida om hela fallet om Emiliy Rose! Har vart därinne en gång och tänker inte gå in där något mer!


Oväntat besök :-)

14:20:47
Ja ett idag blev det det! Kajsa och Wilmer ville ses och det ville vi med så så blev det.. Dom kom hit på lekstund och lunch! Mysigt.. Smarta jag glömde ju att ta kort, men Kajsa har några som jag slänger upp i detta inlägegt senare ikväll!

Tack för idag Kajsa och Wilmer! SYnd att vi ses så sällan för vi tycker sååå mycket om er ♥

Tack för bilden Kajsa!
Våra små troll




400 000 på kontot, vad hade ni gjort?

09:21:59

Ja, vad hade ni gjort om ni fick ett kontoutdrag där det står att det är 400 000 kr insatt på erat konto??
HÄR kan ni läsa vad en arbetslös 2-barnsmor gjorde!


Hade man frågat mig för kanske 5 årsen, hade jag ungt och naivt svarat att jag skulle spendera dom med en gång! Resa, shoppa mm.
Men idag hade jag (efter att ha fått hjärtstopp och hoppat runt 700 varv och insett vad som hänt) i ärlighetens namn kontaktat banken och frågat vart överföringen kommit ifrån och sedan skött det därefter!
Tråkigt, men sant haha!


V.30

09:10:55

fetal development at 30 weeksVecka 30: 27 sep - 3 okt 2009

Mina tankar:
Bara 10 veckor kvar??! Tiden har gått så OTROLIGT fort sen könsul. och jag hinner knappt med känns det som.. Känns som att 2:an försöker gräva sig ut (bokstavligen), lika livlig som storasyster var i magen! Evelina fortsätter att ha sin mys stunder med magen och jag bara älskar att se det! Jag tror att hon kommer bli en underbar stroasyster, en sån som vill hjälpa till..
Känner mig stor som en elefant för tillfället, men vågen visar annorlunda som tur är.. Har ännu inte fått några cravings, men det kanske kommer.. Med Evi hade jag inga mat-cravings utan bara i dryckesväg. Dom 3 sista månaderna gick det åt 9 LITER mineralvatten i VECKAN, den ni!

Kroppen:
Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

(fakta tagen från familjeliv.se och bilden från babycenter.com)


40 år???

21:04:29

Igår kväll tittade jag och Zoran på programmet Skvalan Svt1. Där bland andra Henrik Skyffert, Anna Anka och Jay-Z medverkade! Otoligt intressant och underhållande. Missade du det så kan du kolla in det HÄR!

Det var otroligt många intressanta samtalsämnen, men det som fick mig att stanna upp och bli HELT chockad var när Fredrik (programledaren) frågar om det är sant att Jay-Z är 40 år och Jay-Z svarar JA!!!!
MIn haka ramlade ner i mattan!! What?? 40 år? Det hade jag aldrig trott. Han måste ha helt fantastiska gener för där han satt i TV-rutan igår fick han "38-åriga" Anna Anka att se ut som ett skrynkligt lakan haha!

Inte ser han ut att vara 40 år på långa vägar! Eller tycker ni det?


Tävling!

13:46:35

Var med och tävla ni också!

Det är
Millah som i samarbete med My Silver lottar ut en namnsmycke.
Tävlingen pågår tills den 5 okt.


1 bricka 1,5 mm med valfri text dvs ett namn/ord/datum
(max 7 bokstäver dock)
1 läderrem
1 presentask lyx

Värde: 500:-
Tänk vilken underbar present det kan bli!


090926

12:39:13

Förmiddagen har gått ut på att spendera kvalitetstid tillsammans!
Vilka brudar!
Jag och Evi
En puss värd miljoner
Världens godaste puss

Stensamlaren!
Fin höstbild!
Inte lätt att åka den när man är dryga 2 meter lång!
Långa Tata och snabba Evelina

 


Lördag!

08:50:25

Trist och grått mysväder, idag igen.... Man behöver piggas upp och det gjorde jag när jag såg denna!


Helt underbar!

fortuesblog.gif
(Det finns fler som visar hur det är och har varit nu under ekonomiska krisen HÄR!)


Det är dags för fredagsmys!

21:35:03

NU ska jag slänga mig i soffan brevid Zoran och mysa! Har trånat efter prinsessbakelse hela dan så det fick det bli ikväll!
Bortskämd bagardotter som jag är, är det svårt att imponera på mig så den får 3 ♥ av 5 möjliga!
Icas prinsessbakelse