FaceBook
Instagram
Mail

Sista dagen i februari!

21:37:00
Tack och hej februari!
 
Sista dagen i februari började som alla andra morgnar, med en löprunda! Om 31 dagar har jag varit ute varje morgon i 2 år, hur galet är inte det?
 
Det hade jag aldrig trott imorse när jag vra ute att solen skulle skina från klarblå himmel på väg till jobbet! UNDERBART!
 
Lyxigt att komma hem till panbiff, sörpotatis och sallad efter en riktigt lång dag på jobbet!
 
Nu blir det seriemaraton tills jag somnar om sisådär en kvart i soffan, haha!
PUSS

Basketdag!

15:08:00
En dag i baskethallen!
 
Kallt, friskt och soligt! En helt fantastisk start på denna söndagen! Jag var helt slut i huvudet när jag gick och la mig i natt och ville bara att Zoran skulle hålla om mig. Även imorse kände jag mig helt dränerad, men löprundan och kramarna från trion gjorde underverk.
 
Kl.9:30 stod vi matchredo med laget i hemmahallen . Tjejerna spelade grymt bra!
Bästa laget, KORTEDALA!
 
Vi firade vinsten med att stanna kvar och ge killarna support på läktaren!
 
Nu har vi kommit hem och det enda jag vill göra är att mysa med mina älsklingar!
Jag vill tanka positiv energi och bara vara närvarande med dom ♥
 
Puss

Natalies överraskningsfest

08:55:00
När hon trodde att det allt var över...
 
Efter att vi checkat ut från hotellet tog vi en liten shoppingtur i Nordstan innan vi gick till Jimmy and Joans New York för att äta den gadaste luunchen i stan. Natta åt bagel och jag åt som vanligt en ketosallad!
 
Det var protesttåg mot tvångsvaccinering upp och ner från Gustav Adolfs torg upp till Poseidon..
 
Sista Överraskningen (trodde hon) var att jag lämnade henne på en timmes fotspa.
 
Vi avslutade med presentöppning, lottskrap och bubbel innan vi skulle lämna stan.
 
När vi klev in genom dörren hoppade alla vänner fram och kenfettibomberna bara small. Så himla fint!
ÖVERRASKNINGSFEST!!
 
Dagen till ära fyllde även Erik år. Så vi hade två födelsedagsbarn på festen!
 
På Sticky Fngers var det latinotema och Cristian hade fixat så fint i VIP:en.
 
Jag åkte hem så fort som vi hade sjungit för Natalie och Erik. Då var kl. strax efter midnatt och jag hade ju en match att coacha redan kl.10 nästa morgon!

Natalie 35 år!

10:48:00
HIpp hipp hurra för Natalie!!
 
Äntligen kan jag skriva av mig! Jag har ju i hemlighet planerat en kidnappning för min älskade vän Natalie för att fira hennes 35 årsdag. Det är därför jag varit så himla nogrann på att hålla dom covidpositiva i familjen isolerade för att jag absolutinte skulle få covid. Jag är fortfarande frisk och testar negativ!
 
Hela förmiddagen har jag förberett allt som skulle med till hotellet och sedan fick jag checka in tidigare för att kunna pimpa rummet.
 
Stackars Natalie och jag hade pratat på telefon och hon visste ju om alla covidare hemma hos mig så hon förstod varför "jag var tvungen  att vara hemma med dom" och inte kunde komma på hennes lilla familjefirande... Trodde hon ja! 
 
Kl.16:40 kom jag och ringde på och började sjunga. Hon förstod ingenting!
 
Hon klarade sig precis och var klarpå 30 minuter så att vi kunde gå iväg för att ta spårvagnen jag planerat!
 
Vi åkte direkt till hotellet och korkade upp cavan!
 
KL. 18 gick vi en promenad bort till Radisson BluBar där min kompis Tarek arrangerar en 30+ AW varje fredag. Där bubblade och dansade ett tag!
 
She's a piece of art ♥ Som Mona-Lisa har sitt leende så döljer också du en hemlighet...
 
Vi gick tillbaka till hotllet och bytte om till baddräkt och hade en egen liten dansfest på hotellrummet under tiden!
 
Uppe på takvåningen ligger SPA:t och dit åkte vi med varsin liten flaska rödvin.
Bastu, ansiktsmask, bodyscrub, kalldusch och bubbelpool ♥
 
 
När vi hade SPA:at färdigt tog vi på oss och gick dansande ut på stan för att ta oss till Citykebab för att äta en ordentlig måltid och fylla på depåerna. 
 
Kvällen slutade inte där för vi tog omvägen om Palace och blev indragna på 80&90-tals fest på övervåningen. SKITKUL! Där stannade vi i en timm och sedan gick vi till hotellet och la oss!
 
Vi somnade nog strax innan kl.1 och tur var ju det för när man sover på hotell med mig så får ingår en löprunda på morgonen!
 
Hon var seg till en början, men sen ordnade det upp sig!
 
Nu har vi ätit frukost och hon ligger uppe på rummet och sover fram till utcheckning. Överraskningarna är inte slut än...
Puss

Oh, no! Inte en till..

08:17:00
Seriöst alltså!!?
 
Wohoo! Löprunda nr: 270 i rad och morgonrunda nr:696 i rad! Det var väl det enda positiva denna morgonen!
 
När jag hade väckt Filip och kollade på nyheterna i soffan kom han fram till ig och berättade att han kände sig så torr i munnen och att han drack hur mycket vatten som helst, men att det torra inte gick bort... Så vi testade oss och hans test blev positivt direkt! SUCK!
 
 
Jag och Laura är fortfarande symtomfria och negativa.
Det är ju konstigt att när Laura hade corona i januari och vi stängdes in i en familjekarantän med henne blev INGEN av oss andra blev smittade. Och nu när vi inte umgicks med Zoran på hela den veckan då han smittades (antagligen på jobbet) och sedan isolerade honom ifrån oss så fort han blev positiv så smittades både Evelina och Filip det? Gah jag blir galen!
 

Svarta torsdagen!

17:35:00
Svarta torsdagen ♠
 
Torsdagen började med nyheten om att Ryssland invarderat Ukraina, så löprundankunde ju inte bli mer än dyster. Det regnade t.o.m så det spädde ju på känslan, men så kom jag på att jag åtmistonde springer fritt och frivilligt. Nu kommer ukrainska folket göra detsamma, men högst ofrivilligt. Det ger perspektiv på saker och ting. Vi får aldrig ta något förgivet, allra minst vår trygga "frihet".
 
När jag kom hem från jobbet i eftermiddags för att "slänga i mig maten innan basketträningen berättade Evelina att hon inte mått bra sedan hon  kom hem från skolan. Att halsen smärtade och det sved i näsan. Och ett snabbtest visade ju varför för hon blev positiv. Skit också! Hon och jag hade ju symptomfri samtidigt förra året och om hon kan bli sjuk nu så kan nog jag det också...Och Filip som inte har haft det ännu.
 
Dagens kanske inte så snygga, men goda middag har precis slunkit ner. Innan jag  och Laura på ska till basketträningen ska vi svänga förbi min lilla pappa som fyller åt idag och ge honom blommor och paket..
 
Det ska bli skönt att tänka på annat än covid och krig för en stund!

Mer snö!

13:31:00
Hurra! Mer snö!
 
Det är ren och skär lycka att vakna till snöfall och orörd snö alltså! Jag blir helt sprittig i kroppen av bara tanken på att springa ut och vara den första som gör avtryck med mina löpsteg!
 
Lagom till när jag kom hem från löprundan kom plogbilen.
Hemma på vår gata i stan...
 
Hipp hipp hurra, jag har två födelsedagsklienter denna veckan. Alla presenter inhandlar jag på MMsport Kungsgatan ♥
 
Jag har köpt varsitt träningsgummiband till baskettjejerna för att vi ska börja ha styrkepass på träningar som inte är anslutande tilll några matcher i april.
 
Jag pratade precis med Zoran på telefon och idag räknar han sig som symptomfri. Så skönt! Han har varit förkyld. Så där klassiska symptom som snorig, frusen, ont i kroppen och  NU mår han bra!
Hittills har vi andra klarat oss.
 
Nu är lunchen slut och jag ska jobba!

Vi kämpar på!

14:29:00
En vanlig tisdag!
 
-3°C och stjärnklart på himlen. Blixthalka var det också, men det brydde jag mig inte om! Även idag vaknade vi andra upp symptomfria och "negatiiva". Zoran känner sig redan bättre dessutom, hurra!
 
Det är tur at jag syns iallafall!
 
Pernillas hembrända kombucha full med bra bakerier till tarmen!
En shot om dagen gör dunder för magen!
 
Strålande sol på väg till jobbet!
 
Fina Tina var precis hos mig i Källar'n för sitt veckopass. Alltid lika kul!
 
Nu ska jag jobba vidare!
Puss

Hej hej v.8

07:20:00
Det kan bara bli bättre!
 
En mörk och blöt start på veckan, nu kan det bara bli bättre!
Sportlovet är slut, barnen ska till skolan och jag till jobbet, vi alla testade negativit och har inga symptom så vi kör på som vanligt medan Zoran får kurera sig bäst han kan här hemma.
 
 

Covid in da house, igen!

17:54:00
One man down!😷🤒🤧
 
Löprundan var iskall och glashal, men solen sken och det väger ju upp mot det mesta!
 
Efter 30 minuter på gymmet bestämde jag mig för att springa hem och fortsätta träna på inglasade balkongen istället. Helt rätt besult!
 
Dagens brunch: Baconost!
 
När jag väckte Zoran så såg jag på en gång att han inte mådde bra. Han såg helt knäckt ut så jag bad honom gå upp så vi kunde testa honom. Testet blev positivt direkt medans jag och barnen var negativa. Jag tog barnen och åkte iväg med en gång för att isolera oss ifrån honom och så att han kunde vädra ut lägenheten. Som tur är så har vi ju knappt träffat honom dennaa sportlovsveckan.
 
Vi åkte till Klädkällaren och jag hittade en snygg matta till vardagsrummet som jag fyndade för 400kr.
 
Sen åkte vi till morfar och Kerstins grav för att tända ljus. Där var det fortfarande snö.
 
Filip ville så gärna åka till Bohusfästning så det gjorde vi. Det var ju så klart stängt för biljettköp så jag tog barnen på en egen quidning runt hela borgen.
 
Vi har isolerat Zoran från oss andra nu.  Det är skönt att vi slipper familjekarantän denna gången. Vi kommer testa oss varje morgon innan skola och jobb för att vara på den säkra sidan. Laura hade ju covid för exakt en månad sen så hon lär ju inte få det igen, men varken jag Eve eller Filip vill ha det så det känns bäst så. Håll tummarna!
 
Puss

Snön fanns kvar!

19:37:00
Hej hej Lördag!
 
Hurra, vad glad jag blev imorse när jag såg att snön låg var på marken. Vad är ett sportlov utan snö? Det gäller att njuta av den idag för imorn är den garanterat borta.
 
Kära pollenallergiker! Har ni inte börjat med era allergimediciner ännu, så gör det! På bilden nedan ser du hur hasseln blommat!
 
Med strålande sol och 20 grader ute på inglasade balkongen så struntade jag i gymmet och sprang hem och körde ett överkroppspass där istället!
 
Melodikrysset är en av helgens höjdpunkter om du frågar mig.
 
Om ni frågar barnen så är det mello som är en av helgens höjdpunkter. Ja har gjort Keto Raffaello som vi kan gotta oss med ikväll när vi sitter bänkade framför TV:n. Recept hittar du →HÄR
 
Det är inte bara jag som njuter ute i vår lilla oas. Filip låg där och läste bok för att kunna kryssa i sin läsbingo.
 
När han fyllde år fick han sängkläder av striko och strina och dom hade jag helt glömt av så jag tvättade dom igår och idag bytte jag sängkläder och han blev så nöjd!
 
Den 11 februari fyllde barnens kusin år och idag var vi och firade henne. Fast vi såg knappt tjejerna, dom var så klart instängda på Majas rum, haha!
 
Nu inväntar vi mello. Jaghar lovat att rösta på tjejernas favorit Cassiopeia.
PUSS

Ledig fredag!

19:24:00
Hej hej Fredag!
 
Fredagsfeelingen var på topp med en gång när jag gick upp. Solen steg upp medans jag sprang och följde med mig in på gymmet för veckan tunga benpass. HÄRLIGT!
 
Tulpanerna jag fick förra veckan är så fina ♥ På kvällarna oc nätterna står dom ute på inglasade balkongen och på dagarna har vi dom inne. Det verkar dom trivas bra med. Jag har inga gröna fingrar så jag är glad över att dom håller sig så fina.
 
Dagens brunch! Det ser inte så gott ut kanske, men det var det. Tärnad avokado, keso och granola. 
 
Jag och trion körde 90 minuters padel! Evelina fick testa sitt nya padelrack som hon fick när hon fyllde år och hon gillade det skarpt. Det märktes på hennes slag att det passade henne perfekt. Nu är det bara Laura som inte har ett eget rack. Det måste vi lösa!
 
Som den vinnörd jag är så beställer jag ju en hel del vin från tillfälliga sortimentet på Systembolaget. Dessvärre hinner jag knappt prova viner numera, men måste försöka börja igen för det står många på vänt i hyllan nu. Idag hämtade jag ut detta naturvins-bubbel och ska försöka få tillfälle att testa det inom kort.
 
Dagens fredagsmiddag!
 
Ikväll ska vi ha Talangmys i soffan som vanligt. Det blir bara jag och trion. Vi har knappt sett Zoran denna veckan, men imorn så är han ledig och då ska vi njuta av att vara tillsammans när han vaknar vid lunch!
 
Nu snöar det, hoppas det ligger kvar tills imorn så jag får springa i snö!
 
PUSS

Time for work!

08:23:00
Ut ur lovbubblan!
 
Tillbaka till gråare än gråast! Trots att jag avr ute senare än jag brukar när jag ska jobba så var det oväntat tomt ute på gatorna. No märks det att det är lov. En lång dag på jobbet väntar och jag ser framemot det. Det är en ynnest att få jobba med det ag älskar allra mest. Det känns allt annat än grått!
 
 

En dejt med favoriter!

17:58:00
Med Lopez på Jump Yard!
 
Plötsligt händer det! Inte en droppe regn på löprundan och blå himmel lite här och var. Det gör en sådan skillnad på känslan när jag slipper springa i mörkar och regn.
 
Efter träning i solsken drak jag en espresso på balkongen.
Proteinsmoothie med granola och keso blev dagens frukost.
 
Ketobollar/Lchf-kokosbollar är en favorit här hemma. Gott som fika och perfekt som energi!
Recept finns →HÄR
 
Zoran körde hem Katerina och vi åkte till Jump Yard och mötte upp Natalie och killarna för en timme på Jump Yard. Vi hoppade inte utan satt och drack kaffe i lugn och ro medans kidsen hopppade omkring. En lunch på MAX som ligger bredvid blev det också.
 
Våra stora älsklingar! Det är så roligt att sitta och prata med dom och höra deras tankar om saker och ting. Do är så fina mot varandra och det känns fint att dom kommer att ha varandra genom livet.
 
Nu har vi degat en stund här hemma så vi ska dansa lite Just Dance för Zoran har fixat kameran.
HURRA!

Sportlov!

17:55:00
Efterlängtat sportlov!
 
Zoran jobbar massor denna veckan så jag har tagit sporlovsledigt med trion. Tisdag, onsdag och fredag ska jag vara hemma med dom. Eller ja, hemma och hemma.. Vi ska så klart hitta på en aktivitet varje dag. Det är ju ändå sportlov! Morgonens löprunda genomfördes i regn och det är ju inte direkt en favorit start på dagen, haha!
 
Lauras bästis Katerina sover över hos oss idag. Som dom har längtat efter sportlovet och denna övernatting. Vi startade det hela med ett par timmar i ishallen.
 
Tacomiddag efter skriskoåkning var ett vinnande koncept.
 
Nu har dom fika stund efter att först ha dansat Just Dance och spelat andra spel. Det pratas om att vi ska kolla på film och filmrace blir väl det sista vi gör idag
 
Har ni sportlovsledigt?
PUSS

Alla hjärtans dag!

20:01:00
Alla hjärtans dag!
 
Det kändes allt annat än kärleksfullt att springa i ösregn, men löprundan blev av och det är ju ändå huvudsaken!
 
Zoran är så bra på att köpa presenter. Med det enar jag att han alltid köper sådant jag behöver eller vill ha. Idag fick jag en superfin myströja. Den är lång och har luva och kommer helt klart bli ett favoritplagg att gå här hemma och mysa med. Han fick en T-shirt som det står "No excuses" på, haha! Så romatisk är jag! Skoja bara han fick något lite mer romantiskt som jag inte vill skiva om här 😘
 
Frukosten blev rester från gårdagens födelsedagsmiddag!
 
På alla hjärtans dag delar jag alltid ut rosor till alla klienter som tränar.
 
Och jag fick också blommor! I exakt samma färg som ja delade ut 💗

Evelina 14 år

17:43:00
Evelina 14 år 💗
 
Det spelar ingen roll att man fyller år på en helg, sångtåget kommer tidigt ändå, haha! Vi stod redo kl.7:30 för att fira henne med sång, tårta och paket och hon kunde knappast kunnat vara gladare.
 
Vår älskade tös, vår förstfödda! När du kom började vårt liv på riktigt. Allt innan dig känns fjuttigt på något vis. Jag brottas med tanken av att tiden går för fort, men samtidigt är jag ju så nyfiken på vår framtid. Du är bland  så mycket väldigt rolig, smart, lättlärd, omtänksam, givmild, känslig, vacker, dansant, ansvarsfull och rättvis. Du är en bestämd planerare och har redan nu en plan över hur hela ditt liv ska bli och jag känner så igen mig i det.
Jag är så stolt över dig, stolt över oss! Grattis på födelsedagen! Vi älskar dig Evelina 💗
 
Tänk att vi har varit föräldrar i 14 år!
 
En löprunda hann jag med innan vi skulle åka till Varberg för att spela match!
 
Laget firade Eve i omklädningsrummet!
 
Förlust efter en mycket jämn, spännande och bra match.
 
Alla baskettjejerna fick alla hjärtans dag-gåvor!
 
Nu ska vi mysa hela eftermiddagen ♥
PUSS

Evelina-dagen♥

23:34:00
Kalas för namnsdagsflickan!
 
Idag har hon namnsdag och imorn fyller hon 14 år så det firade vi med buller å bång. Eller ja, det är inte så lätt att fylla år i coronatider och i februari, men det om ändå fler på kalaset än väntat. Så roligt!
 
Snart växer hon ikapp sin morfar!
 
Vår fina tjej!
 
Äldsta och yngsta kusinen!
 
Alla kom inte med på bild, men hon var så glad och tacksam för precis varenda en som kom och firade henne. Vi med såklart!
 
Sista kvällen som 13-åring!
 
När gästerna gått hem så gick vi ut på en underbart skön PW och sen hade vi filmmys och jag och Zoran provade ett ungersk vitt vin. Gott!
 
Nu sover barnen och mina och Zorans ögon går i kors, men allt är förberett inför firandet imorn.
 
PUSS!

Uppladdning!

08:15:00
Jag är kalasredo nu!
 
Vädret var verkligen på min sida idag. Det blev en superskön löprunda för att både tömma på energi och få ny inför allt kalasfix. Tänk att löpningen har blivit en så stor del av mitt liv. Jag gillade inte ens att springa innan jag började med alla morgonrundorna som sedan ledde till att jag började springa oftare för att sedan starta löprundor i rad. Tokigt, men härligt!
 
Puss

Nu är det helg!

19:15:00
Vi är redo för helgen!
 
Dagen började med en löprunda på gator som var glashala! Hörde hur flera bilar fick slir nere i dalen. LÄskigt! Tur jag har reflexjackan så att jag syns om jag råkar halka och blir liggandes på marken.
 
Vi har avnjutit middagen precis som var perfekt stekt flankstek. Nu dricker vi bubbel och planerar morgondagens släktkalas för blivande 14 åringen.
 
PUSS