FaceBook
Instagram
Mail

Var sak har sin tid

07:41:00
Good morning lovers ♡
 
Ibland går livet i ett. Mitt gör det just nu. Såpass att jag under dygnet fått överväga om jag bör blogga eller om jag ska vila, jag har valt vila. Bloggen ska ingenstans så varför skynda?! 
 
Helgens kalas för Filip var superbra och det kommer komma ett separat inlägg om det ikväll förhoppningsvis.
 
Veckan började med att 2/3 av syskonskaran Babunović fick influensan. Evelina och Laura. Och stackars Laura som i torsdags ätit klar sin penicillinkur för halsflussen. 
Men det verkar som att årets influensa drabbat många.
Har ni klarat er?
Var och varannan är sjuk och jag hoppas att jag slipper då jag ska vara själv med barnen för att Zoran ska till fjällen i ett par dagar. Hoppas han slipper bli sjuk också. Han har sett framemot denna resan med sina kompisar.
 
Morgonens himmel ifrån vår bergstopp ♡
 
Nu väntar jobb mellan 8-19 i gymmet!
Ha en fin tisdag ♡
Puss

AW

10:58:00
Hej och hå!
 
Fredag och jag börjar jobba vid lunch idag. Dom ska fixa ett läckande rör på gymmet idag och då skulle vattnet vara helt avstängt så då kan jag inte jobba nu på förmiddagen.
 
Igårkväll var jag på AW med Johanna och Siranee som Findwise arrangerade. Riktigt trevligt var det med liveband, buffé och dryck! Alltid lika kul att umgås med dessa kvinnor. 
 
 
Jag var hemma strax före kl.21. Det är ju det bästa med AWs att man är hemma i lagom tid utan att behöva rucka på ens kvällsrutiner.
 
Ikväll ska det preppas tårtor och annat inför morgondagens släktkalas.
Ha en härlig fredag 🖤
 
Puss

Influencerdejt!

09:56:00
Good morning!
 
Igårkväll åkte tråningskläderna av och byttes mot vanliga. Det är egentligen skrämmande hur mycket vanliga kläder jag har med tanke på hur sällan jag använder dom. Ändå rensar jag och skänker VARJE vår och höst...
Men skit i det nu så hoppar vi till delen till varför jag svidade om istället, haha!
 
Det är nämligen som så att Johanna och Siranee startar upp termin 3 med Skapande Verksta för influencers i Göteborg. Igår var en snabbfika för ny och oss fortsättare att träffas och få höra vad terminen har att erbjuda. Jag ser framemot denna terminen och allt vad den kommer för med sig! Teamwork och strävan om att lyfta andra SAMTIDIGT som man lyfter sig själv. Jobba i grupp och bara ha riktigt kul på sin väg i utveckling! 
 
 
Nu väntar jobb innan AW-event ikväll ♡
Puss

Disney On Ice 2018 (FILM & BILDBOMB)

11:29:00
Jag har väntat med att publicera detta inlägget då jag inte velat spoila showen för dom som inte hade hunnit se den ännu, men nu har Disney On ice 2018 gjort årets sista show i Sverige så då kan jag släppa detta med gott samvete.
 
Showen var jättebra och lika fängslande som vanligt! Vi som sett showerna dom senaste åren tycker väl att vi sett det mesta nu och hoppas på något alldeles nytt nästa år. Oavsett om det blir nytt eller inte så kommer vi att gå, men man kan ju alltid hoppas. Tjejerna hoppas på att Vaiana ska göra debut på isen.
 
I första akten var det Toy Story ovch Lilla sjöjungfrun.
 
 I akt två var det Bilar och Frost
 
Film från akt två!
 
 
Vi längtar redan till nästa år!
Var ni på någon av showerna i år?
PUSS

Framskjutet kalas

10:38:33
Lördagen blev inte alls som planerat. 
Filips andningssvårigheter blev inte bättre och sent i fredags eftermiddag fick skjuta fram hans släktkalas till nästa lördag.
Natten mellan fredag och lördag var inget vidare och efter lunch åkte Zoran med honom till vår jourcentral så han fick andas ventoline i mask två gånger där. Stackars Filip alltså!
 
Älskar tulpanerna mamma köpte till oss innan hon åkte till Örebro över helgen!
 
Jag tog årets första löptur igår. Jag sprang 5km med ett tempo på 5:11 och det kändes riktigt bra faktiskt trots att det blir lite tungandat p.g.a pollen i luften (hasseln blommar jan-mars). Det känns i höftböjarna idag kan jag säga!
 
Nu längtar jag efter värme!
Puss

God morgon fredag

07:43:00
Good morning Lovers ♡
 
Denna fredag är efterlängtad. Min allergi gör mig galet trött (det är myt att det är allergimedicinerna). Hasseln blommar nu om ni undrar över pollen mitt i vintern.
Det är mycket jobb också. Januari är en högtrycksmånad för oss i hälso- och träningsbranschen.
 
Laura  fick halsfluss i måndags (på sin namnsdag) och ska till skolan först idag.  Filip hade astma inatt så han får stanna hemma och vila upp sig inför sitt kalas imorn.
 
Snön kom för att stanna i Göteborg. Åtminstone uppe på vårt berg ♡ I stan är det bara snöhögar här och var.
 
Nu är det dags för veckans sista arbetsspass, så nu kör vi! Önskar er en fin fredag med en bild från vår utsikt imorse.
 
 

Månadens naglar

20:35:00
I måndags var det dags att kasta ut det sista av julen, nämligen mina julnaglar. En tidig morgontid på Glans Studio innan jobbet fick det bli.
Nu var det dags för något ljust och fräscht. Inte vårigt, men ändå ljusa färger. Dom blev så snygga! Settie är så duktig.
 
Babyrosa, guld, ljuslila och glitter kan inte bli fel ♡
 
Puss

Back To The 80's!

22:15:00
I lördags fyllde min gamla vapendragare och vän Hanna 35 år. Hon hade bjudit in oss till fest med tema 80-tal! Så kul! Och bäst av allt var att alla gäster gick all-in. 
En superduper fest med extra allt. T.o.m nyheter ifrån 1981 sändes på TV:n. 
 
Grattis Hanna!
 
Jag och Zoran körde på 80-talets fitnessmode!
 
Massor med roliga lekar, dans och mat!
 
Tack för att vi fick vara med och fira dig!
 
 

Filip 6 år!

12:08:00
Tänk att vår lille prins fyller 6 år. 
Filip, vår lilla ingenjör med ett hjärta av guld. Grabben som haft så många motgångar, men som tappert kämpat sig igenom varenda en. Han som älskar att bygga saker både med ritningar, men också fritt. Han som väljer att klä sig i kavaj och slips alla dagar i veckan och som drömmer om att bli chef och att bygga en ubåt för att åka ner till Atlantens botten för att undersöka Titanic. På sin fritid vill han vara superhjälte.
Grabben som inte ger upp i första taget och som alltid vill hjälpa om han kan. Han som flera gånger om dagen talar om för personer att han älskar dom. 
Tänk att han är vår och att vi har äran av att få uppleva honom varje dag! Vilken välsignelse ♥
 
Grattis på födelsedagen Filip! Vi älskar dig!
 
Vår lille prins bara någon månad gammal!
 

Soliga dagar

11:34:57
Det har varit ett par helt fantastiska dagar här i Göteborg. Soligt och krispigt. Isen blänkte och glittrade så där fint. Idag är det tjockt, grått och regnigt. Imirse var jag på MVC för det otroligt viktiga cellprovet. Tänk vilken tur vi har att vi blir kallade var tredje år och att det dessutom är gratis!
 
Utsikten igår efter min morgonPW!
 
Idag känns det inte alls dumt att det är typ 125 dagar kvar till vår Cala bona-resa ♡
 
Nu blir det jobb!

7 januari 2018

23:37:15

Julagen firades hos Zorans mamma tillsammans med Zorans brors familj.
En mysig tradition som vi har. Egentligen ska man äta tidigt på morgonen då man för i tiden bröt julfastan då. Jag är väldigt glad att vi möts vid lunch tid istället då jag inte är en frukostmänniska, haha! Baba hade som vanligt lagat massor med god mat och till och med en lowcarb kokoskaka som även jag kunde äta.
 
Imorn ska julen städas ut här hemma och det känns så skönt. Nu är julen över för den här gången!
PUSS

Hristos se rodi - Sretan Božić

11:17:03
God morgon och god jul till alla som firar!
 
Denna julen är inte presenter i fokus alls, men vi har alltid gett barnen biljetter till Disney On Ice. I år var inget undantag så när barnen kom upp låg det 3 små textrullar under granen.
 
Igårkväll kl 20 så fyrade Serbiska Kyrkan av massor med raketer och då vi bor så nära kunde vi se det från vår balkong på framsidan. Så vackert!
 
Jag har precis varit ute på en uppfriskande PW och nu är vi i full fart att göra oss i ordning för att åka och fira jul hos Baba!
 
Puss

6 januari = julafton

16:31:16
Happy Saturday Folks!
 
Idag är det 6:e januari och (serbisk)ortodox julafton. Vi firar på juldagen imorgon. Dagar som denna gör Zoran så lite som möjligt, bara sånt som är absolut nödvändigt. Han handlade idag, vilket han inte brukar göra på sådana hår heliga dagar. Han brukar ta med barnen till Serbiska kyrkan som ligger ett stenkast från oss, men iår verkar han inte vilja trängas med folk.
 
Jag däremot gör som jag brukar då vi inte delar samma tro, men respekterar så klart varandras. Så jag och mamma var ute på PW imorse.
Efter det har vi turats om i tvättstugan, mamma städade badrummen och dammade, jag ruska mattor, dammsög och tvättade golv och sedan lagade vi ungersk kyckling tillsammans.
Även en kyckling i crock poten blev det! Och ett träningspass i köket mitt i allt!
 
Vad gör ni idag?

Middagsgäster mitt i veckan!

11:36:00
Good morning!
Står i skrivande stund och kör sluttampen på morgonens cardio. Jag har haft kristallsjukan i 2 dagar så då har jag varit helt vilande. Sjuktjobbigt att varavkonstant sjösjuk och illamående. Det var flera årsen jag hade det sist. Tur att övningarna hjälper och att jag är bättre idag.
 
Hur som helst så jobbade jag halvdag igår och direkt efter jobber handlade jag alla tacostillbehör till middagen vi hade nämligen middagsgäster igår och tacos är ALLTID ett säkert kort när man är många. Kag älskar att bjuda på middag. Att laga mat och duka är så roligt.
 
Efter lunch idag ska vi möta upp Natalie, Alexis och Lionel och gå på Universeum. Mysigt att vi var lediga på samma dag ♡
 
Puss

Nyår 2017-2018

12:45:34
Gott Nytt År!
 
Enligt traditfion så åt vi nyårslunchen hos Zorans mamma. Hon hade gjort sina fantastiska sarma (kåldolmar ala balkan). Kusinerna fick umgås och spendera årets sista dag tillsammans.
 
Sen åkte vi hem för att förbereda nyårsmiddagen här hemma! Balonger skulle blåsas, maträtter förberedas och bordet dukas. Mamma kom hem från jobbet vid sju och då hjälptes vi åt.
 
3rätters blev det så klart och alla var LCHF!
Förrätt: Västerbottensostflarn med creme fraiche, röklök, räkor, löjrom och örter.
 
Huvudrätt:
Oxfilé med smörstekt sparris, bea, rödvinssky och primörer
 
Efterrätt:
Hemmagjord sockerfri vaniljgräddglass med sockerfri Salty Caramell-sås och kokosflingor
 
Sen hade vi dansparty och väntade in 12-slaget. Klockan 12 stod vi vid lekplatsen och tittade på raketerna som vi köpt. Så bra med raketlådor som sköter sig själv.
 
Så nu vill jag önska er ett Gott Nytt År och en önskan om att det ska fyllas med kärlek och respekt.
Att ni ska ta vara på och uppskatta det och dom ni har omkring er. 
 
Jag vill även tacka för att ni följer mig och mitt liv genom bloggen, ni gör det nämligen extra roligt att hålla den uppdaterad.
PUSS