FaceBook
Instagram
Mail

Alexis 9 år

23:34:00
Hipp Hipp Hurra!!
 
Ikväll var vi på 9 årskalas för att fira min gudsom Alexis som fyller hela 9 år imorn. Tiden går så fort. Ibland känns det som att man inte hinner med och nu är barnen i en sådan ålder då dom växer som ogräs och mognar så fort.
 
Grattis min älskade gudson! Jag frågar alltid om du vet hur mycket jag älskar dig och du svarar mig oftast med ett snabbt -"Så klart jag gör!" Då blir jag så glad!
Jag är så stolr över dig. Du är så fantastiskt smart, rolig och kärleksfull ♥ 
 
Kan någon dra i handbromsen och stoppa tiden lite?
PUSS

Roller Girl

16:42:00
Roller Disco 
 
Äntligen var dagen kommen. Laura har väntat och längtat så efter denna dagen. Roller Disco i Angereds Arena. Hon har ju åkt retro-rullskridskor i två nu och är riktigt duktig, men hon hade bara åkt utomhus förut. Igår va<r första gången inomhus. Vilket fantastiskt event.
All utrustning kunde lånas, 2 enorma discokulor snurrade vanför banan och discoklassiker pulserade ut högtalarna. Man fick feeling kan jag lova, men jag lyckades hålla mig ifrån att försöka mig på ett åk. Vurporna som många gjorde ute på banan fick mig att komma ner på joorden får jag erkänna, haha!
 
Världens lyckligaste tjej!
 
I januari börjar hon åka i klubben och hon kan knappt bärga sig tills dess ♥
PUSS

Hälsa och Funktionsmedicin

11:26:00
En uppdaterad, öppen och ärlig föreläsning . Göteborg
 
 När jag var åpå Bittens hyllningsevent i Stockholm i oktober sprang jag i vanlig ordning på min gamla utbildare Jonas Bergqvist. Det är han som ansvarar för alla Paleo Institutes utbildningar och har även 3 andra bolag. Ett av dom har han tillsammans med Leg.läkaren Peter Martin som har sin klinik här i stan bara ett stenkast från gymmet jag jobbar på. Dessa två herrer föreläser om hälsa och funktionsmedicin och i onsdagskväll var det dags för Göteborg att få höra på dom.
 
Jag och Jonas käkade lunch på Jimmy and Joan's New York.
Keto Plate Deluxe och Bullet Proof Coffee till efterrätt, perfekt!
 
Vi var närmare 300 personer i salen och jag träffade på flera av mina klienter och andra bekanta.
 
Nu är det Luleå, Örebro och Uppsala som får chansen att höra på vettig forskning.
Den chansen borde man ta tycker jag!
 
Min dejt var så klart Pernilla ♥
 
Trevlig kväll, men en väldigt lång arbetsdag för mig. Så blir det ibland!
PUSS

Provtändning i grått November

14:05:00
Det närmar sig nu...
 
Till helgen är det äntligen dags att julpynta inför första advent. Imorse innan jobb och skola så provtände vi vår nya julstad som jag köpte i september. Den är så fin. Efter jobbet ska jag putsa fönster och ta bort gardinerna så det bara är att sturka och sätta upp julgardinerna mot helgen.
 
Visst är den vacker? Det syns så klart inte på fotot, men ljusen skimrar ♥
Julstjärnorna i ugglekrukorna köpte jag på Ikea i söndags så dom tjuvstartade jag med redan samma kväll! Har du pyntat ännu?
 
Igår restes granen på Gustav Adolfs Torg här i Göteborg.
 
Någon mer som längtar efter ett ljusare och juligare December?
PUSS

Entreprenörsträff

13:53:00
Hemliga kompisar köper kompisbiljett
 
Pernilla hade blivit inbjuden av en fd.kollega till Venture Cups entreprenörsträff på Alfons Åbergs Kulturhus och bjöd med mig. Roligt! Tidigt träffades vi där på frukost för att närverka med andra företagare, men vi hade inte setts på så länge att det blev att vi bara pratade med varandra, haha!
På plats hölls det korta presentationer om Alfons Åbergs Kulturhus och deras samarbetspartners som tex, Stadsmissionen och Drottning Silvias Barnsjukhus. Det är bland andra till dom som kompisbiljetterna kommer som hemliga kompisar köper.
 
Hemlig kompis blir man när man köper kompisbiljetter som ett barn + vuxen som inte har den ekonimiska möjligheten själv. Hur fint är inte det!? Jag och Pernilla har redan köpt biljetter och lär köpa fler också. HÄR köper du kompisbiljetter ♥
 
Jag lyckades få en groupie på min, Alfrons och Pernilla.
 
En av deras samarbetsparners är Synsam
 
Helikoptern är rolig för stora och små...
 
Frukost bjöds det på också, men vi äter inte sådan mat någon av oss och dessutom fastar vi båda på måndagar! Men kaffe går bra!
 
Typiskt bra sätt att börja veckan på!
PUSS

Jul på Liseberg

11:51:00
Premiären var ju 15 november, men då var vi hos.Familjen Lopez på tacomys. Restem av förra helgen regnade bort så då struntade vi i det. Men så igår åkte jag och barnen med sällskap av min lillebror Johan dit. Så mysigt och vackert! Lagom med folk, så barnen behövde inte köa för att åka karuseller.



Filip fick träffa tomten ♡


Magisk julkänsla ♡





Vi kommer hänga där en del!
Ska du dit?


Fredagstacos

14:50:28
Fredagstacos hos Familjen Lopez
 
Att börja helgen med fredagsmys hos Lopez är svårslaget alltså. Så kul att få hinna umgås allihopa både barn och vuxna. Det är ren och skär lycka att få ha dom i våra liv. Det finns ett uttryck att sanna vänner är dom bröder och systrar vi själva väljer och det är så fint tycker jag. Dom är vår familj. Barnen vet att dom är kusiner utan att ha blodsband. Jag och Natta har hållt ihop alltid och kommer alltid göra det. Vi får hoppas att det samma gäller våra barn ♥
 
Barnen äter nästan alltid först och sen äter vi vuxna.
 
Evelina skrattar åt Cristian som ät dålig förlorare, haha!
 
Puss


Våra dansstjärnor

14:35:00
Dansuppvisning 
 
I söndags hade Evelina och hennes kompis Sasha dansuppvisning med deras dansgrupp för oss föräldrar. Dom är så duktiga och det är så kul att dom vill fortsätta.
Till stor dansuppvisningen på Svenska Mässan nästa vår så kommer Theoz som gästartist. Antar att det kommer bli helt bananas bland alla småtjejer...
 
Danstjejer! ♥
 

Månadens Naglar

13:20:00
Vintern är på väg 
 
Det var lite tidigt att börja med julnaglarna nu så jag och Settie gick all-in på vinter istället. Jag är så nöjd med resultat. Silver, vitt, glitter och handmålade stjärnor ♥
 
Tema Vinter
 

Mia Skäringer NMFTG

11:06:00
No More Fucks To Give!
 
Gissa hur glad jag blev när Julia (som äger gymmet jag hyr in mig på) berättade att hon hade biljetter till Mia Skäringers show No More Fuck To Give på Skandinavium och frågade om jag ville gå med henne. GÖRglad! Vi körde på en helkväll och bokade middag innan, så mysigt!
 
Vi åt På Texas Longhorn på Södra vägen innan showen. WOW, vilket kött, ren perfektion!
Jag åt en 250g  medium/rare entrecot med ceasarsallad till samt deras egen chilibea och vitlökssmör. Jagvar proppmätt hela kvällen sen. Hur Julia fick i sig sin 450g entrecot + allt annar på tallriken är fortfarande en gåta för mig, haha! Hatten av för det alltså!
 
 
Supertaggade!
Vilken show! Mia Skäringer är helt fantastisk. Att hon är extremt rolig vet väl alla, men att hon är så bra på att sjunga hade jag inegn aning om. WOW!
 
Har du sett hennes show? Får du chansen så missa den inte!!
Puss

Nu är det klippt, igen!

14:15:00
Fina Evelina!
 
Hösten 2014, alltså för fem årsen så bestämde Evelina att hon ville klippa sitt långa hår och skänka det. HÄR← kan du läsa om det. Det var första gången och två stycken tofsar som var 35cm långa skänktes.
Våra fina tjej! Så liten♥
 
Det tog 2,5 år så var det dags igen och den gången ville Laura också skänka sitt hår. HÄR ←kan du läsa om det.
Älskade flickor ♥
 
Nu hade det alltså gått 2,5 år till och äntligen var det dags. Evelina har verkligen längtat efter att få klippa av sig håret denna gången. Hon har dessutom sagt att hon vill ha kort hår och vill inte spara ut på ett tag nu. I söndags var det dags. Jag mätte upp två stycken 30cm flätor och klippte av. Frisyren blev okej, men inte helt bra där bak så som tur var kunde min frisörska Dragana klippa till det bättre på måndagen när det ändå var studiedag på skolan.
 
Hon har nu skänkt hela 95cm hår på 5 år. Varje gång har det varit två flätor som varit minst 30 cm långa.. Perukmakaren blev helt lyrisk när jag kom med dom tjocka flätorna ♥
 
Som ni ser behövdes det proffshjälp bak!
 
Dragana gjorde det riktigt snyggt!
 
Vi  är så stolta ♥

Fars Dag

13:46:00
”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Smartphoto”
 
Hurra för alla fina pappor ♡
 
När jag köpte min tre Fars Dag-kort undrade kassörskan hur många pappor jag har... Så många är dom ju inte. Nu är det tre pappor jag firar dvs. Zoran, min pappa och Tobbe. När min svärfar levde var dom fyra...
 
Zoran blev firade med pompa och ståt!
 
Han fick en tavla i akrylglas med vår fina trio ♡ Så nöjd med den. 
Köpt HÄR och just nu finns det en bra rabattkod XM19AFS
 
Jag var även hos min lilla pappa!
 
 
Och min styvpappa blev firad med pappa-paket från unicef.!
 
Firade du pappa på Fars Dag eller blev du kanske firad?
PUSS

Palace sprider ljus

22:48:00
Så vackert!
 
Det var en lång arbetsdag idag. Jag började tidigt och slutade strax efter kl.19, men jobbade hela vägen hem från jobbet. Jag visste att jag och Zoran skulle mötas i dörren hemma och att det var jag som skulle ta över tvätten i tvättstugan samt barnens alla kvällsrutiner och att det inte skulle hinnas med något jobb då. Livspusslet, känns det igen?
 
Jag tog mig en promenad från gymmet till Brunnsparken för att få andas lite frisk luft och på vägen såg jagg gamla Palace (som nu är John Scotts) lysa upp bakom ombyggnaden av parken. Jag fick ett vackert foto, fritt från folk på den klart lysande fasaden. Flera år i rad har jag ätit julbord där på övervåningen. Funderar på att testa annat iår, men när jag ser hur fint det är blir jag osäker, haha!
 
Jag känner frid i mig när staden tänds upp, jag älskar ljus ♥
 
På söndag ska jag sätta upp vår balkongbelysning för det är så mörkt här på vår gatan. En av våra grannar tände sin belysning i trädgården för typ tvår veckor sen så jag är iallafall inte först!
 
När sätter ni upp ljusen ute, om ni nu gör det alltså?
PUSS

Snabbtändning

20:27:00
Rosetten tändes och jag hann ta kort!
 
I eftermiddags när jag var på väg hem från jobbet så gick jag vid kanalen på Brunnsparken mot Centralen. Då såg jag att Posthotellets stora rosett var tänd. Lite tidigt tyckte jag kanske att det var men var snabb på att föreviga det. Tur var väl det för jag fick veta av Clarion Post igår att det bara var en provtändning inför det riktig eventet nästa fredag 15 november när dom tänder rosetten permanent inför jul.
 
Det är så fint och mysigt tycker jag!
 
Inne i Norstan har dom redan hängt upp kransarna i taket och Palace var också tänt. Även om det är lite tidigt så är det ju ändå så mysigt tycker jag! Vad tycker du?

Träningsstatus

10:13:00
Sakta, men säkert!
 
Efter att ha legat som en sardin på enbart vänster sida iflera dagar så skrek min kropp efter att få börja träna. Jag väntade ändå hela 5 (FEM) dagar inna jag körde ett väldigt lätt rörelsepass med en 6kg tung pumpa. Innan dess gick jag bara på power walks! Förra veckan började jag träna lite lugnt på gymmet och nu känns det helt okej!
Tänker att jag ska köra mitt första tunga pass på fredag denna veckan och se hur det går. Jag är övertygad om att det kommer gå bra!
 
Kast med liten pumpa!
 
Trots att mejerifria oktober är över så öser jag inte på med mejerier.
Kokosgröt är storfavorit alla dagar på året ♥
 
PUSS
 

Ett kärleksfullt paket

12:36:00
Själaglad ♥
 
När jag kom hem från jobbet en kväll i förra veckan låg det ett paket och väntade på mig på köksbordet. Jag funderade på vad det var jag kunde ha beställt, men kom inte på någonting. Jag öppnade paketet som visade sig vara fylllt med kärlek (och choklad) från älskade Familjen Lopez ♥
 
Så tacksam över att ha dom i mitt liv!
 
Hur fint gjort var det inte?!
PUSS

Alla helgons dag

10:57:31
PWx2, kyrkogården och middagsbjudning
 
Startade dagen med en lång PW. Det var så skönt. Sval luft utan vind och nästan folktomt. Jag köpte allr jag behövde till kvällens middag på vägen hem och började förbereda efterätten direkt så den skulle hinna bli klar.
 
 
PW nr.2 blev till kyrkogården för att besöka mina nära och kära som ligger där ♥
Detta året var jag så ledsen. Det var längesen sist, undrar varför?
 
 
När jag kom hem var det dags för dukning och fixa mat!
 
Fördrinken blev nytt bubbel som är så gott!
 
Jag serverade vårt familjerecept på ungersk kyckling!
 
LCHF Cheesecake till kaffet
 
Min lilla mamma och jag ♥
 
Vi spelade spel, dansade och sjung till sent och vi alla hade så roligt!
Det får vi göra om snart!
PUSS


Ett fullsmockat Liseberg

12:26:00
Som i en myrstack!
 
Vilken tur att vi har guldpass till barnen och Lisebergskort till oss så att vi hade hunnit vara två gånger innan på Halloween på Liseberg för det var kaos i fredags. Dom andra gångerna har vi kunnat promenera i lugn och ro och barnen har kunnat åka hur mycket som helst utan att köa speciellt länge. Vi var på Liseberg i fredags för att möta upp familjen Lopez för att umgås, men det var stört omöjligt alltså. Man fick t.o.m köa för att ta sig fram i parken. Vi åkte hem efter 2½ timme i parken, haha!
 
När vi precis kommit fram till Liseber så träffade vi Maggie (som bla. är den som gör min blogg så fin)
och Neo vid Jukebox. Det var längesen vi sågs så det var så kul att träffa dom.
 
Jag och Natalie sprang även på vår barndomsvän Sara och hennes familj, så roligt!
 
Om 13 dagar öppnar Jul på Liseberg, det ser vi framemot!
 
Puss

1;a November

15:12:00
Hej hej November
 
Min brorsdotter Isabelle sov över hos oss för första gången från torsdag till fredag. Så roligt och mysigt. Hon ser upp till sina storkusiner och vill helst göra det som Laura gör ♥
 
På morgonen efter frukost begav vi oss ut på lekplats-safari. Det är vad jag kallar det när vi går till massa olika lekplatser och leker ca. 15-20 minuter på varje. Vi hann med 7st och var ute i över 2 timmar! Typiskt bra när ungarna tryckt i sig massa godis kvällen innan från bus och godis-rundan.
 
 
 
Mejerifria oktober är förbi och min första rätt med mejerier i blev min favorit;
Kålpudding med gräddsås och lingon
 
Nu är det snart dags för julpynt och annat skoj, längtar ihjäl mig!
Puss