FaceBook
Instagram
Mail

Blixtar och dunder

08:19:00
Så mäktigt och magiskt!
 
I måndags kväll tittade jag ut från inglasade balkongen, där jag brukar träna. Då såg det ut som att någon hade blåst upp en stor ljusrosa hubbabubba-bubbla på himlen.
Så otroligt vackert!
 
Det visade sig att det var en regnbåge som stängde in allt detta rosa ♡
 
Det började åska och blixtra som bara den och den rosa himlen kom närmare och närmare oss.
 
Vi gick till andra balkongen på motsatt sida av huset och där möttes vi av en röd himmel. Blixtar och åska avlöste varandra och en blixt slog ner precis vid huset. Så mäktigt och med en sådan otrolig kraft, wow alltså!
Och så kom regnet och det med råge!
 
En mycket suddig bild på en blixt som fångades när jag filmade!
 
Såg ni allt detta vackra?
Puss

Sommardagar

08:50:29
Vissa vill man spara!
 
Jag önskar man att man kunde spara perfekta sommardagar i en burk och ta fram när allt är grått och kallt i höst. Igår vid Kåsjön var en sådan dag. Vattnet hade perfekt temperatur, solen stekte, vinden svalkade lagom och det luktade grill.
Vi badade som fiskar hela familjen, så mysigt!
 
Vackra Kåsjön ♡
 
Jag är badkruka, men denna sommaren har jag badat hur mycket som helst. Har ni badat?
 
Puss

Svärmors mat och VMguld

20:49:00
En bättre söndag helt enkelt!
 
Direkt när jag slog upp ögonen på söndagsmorgonen (kl. 9:30 yeeey för sommarlov) smsade jag min svärmor och frågade om vi kunde hälsa på henne.
Jag hade inte träffat henne på länge och tyckte det var dags, Zoran och barnen har gjort det när jag har jobbat.
Och när vi kommer till Baba har hon alltid lagat mat. Visst är det lyxigt att få bli lite bortskämd med svärmors goda mat ibland?!
 
 
Favorittunika, har den även i kungsblå ♡
 
Solkyssta sommarben med blåmärken och allt!
 
VMguld till Fankrike och VMsilver till Kroatien!
Vi höll på Kroatien, men är glada för fransmännen skull för båda lagen var värdiga vinnare. Finalmatchen innehöll typ ALLT och var rolig att se. Det har varit ett helt fantastiskt VM och det känns lite tomt nu när det är över.
 
Såg ni matchen? Vad tyckte ni?
Puss

Hotell Transylvanien 3

18:34:00
Absolut sevärd!
 
När Zoran var på svensexa hela dagen hade vi biodejt med min svägerska Carro och barnens kusiner Isabelle och Alice.
Hotell Transylvanien 3 såg vi. Som mina barn hade längtat efter att få se den.
Den får högt betyg av oss. Den var riktigt rolig med skämt både för vuxna och barn och vi skrattade flera gånger. En bra fortsättning på dom två första filmerna och det följer sitt mönster liksom.
 
Glada kusiner ♡
 
Har ni sett den ännu?
Puss

Vattenlek i Månadsparken!

07:49:00
 28 grader varmt!
 
Igår hade vi Alexis och Lionel hos oss och passade på att gå till Månadsparken. Förr var där en plaskpool, men länge var den tömd, bortglömd och bara tog plats tills Göteborg Stad för ett par årsen byggde en vattenlek där. Roliga figurer som sprutar vatten och en fin lekplats bredvid. Såg även att det fanns bajamajor bakom lekplatsen igår, hur bra dom helst.
 
Evelinas räddning denna sommar är det blå gipsskyddet.
 
Lekplatsen bredvid!
 
Efter två timmar gick vi hem till oss och myste vid lekplatsen. Alexis hade med sig sina kaplastavar så vi byggde med dom. Så kul och verkligen nostalgi från lågstadiet för mig. Kommer ni ihåg dom?
 
När Natta och Cristian kom åkte vi direkt till Kåsjön, men inte dit vi brukar utan till hopptornet. Barnen var så glada över att få hoppa trampolin även om modiga Laura (så klart) helst ville hoppa från högsta direkt, haha! Det får vänta...
 
En fin dag som avslutades med LCHFpizza med extra allt på.
 
Puss

Mycket och ingenting!

14:49:00
Sommarkänsla!
 
Det är sommar och för mig som jobbar är set mycket och ingenting som händer. Med det menar jag att när jag jobbar gör jag bara det och när jag inte är på jobbet händer väldigt mycjet. Vi åker hit och dit och hittar massa roliga grejer. 
 
Igår var vi vid havet (Fiskebäck) med Familjen Lopez och efter det grillade vi på deras gård!
 
Därmed blir bloggen lite lidande i vardagstugget, men det är så kul att ni fortfarande tittar in här varje dag. Snälla sluta inte för det kommer inlägg hela tiden och snart är jag ikapp ♡
 
Puss

Helg i Örebro!

10:58:00
Hemligt värre!
 
Att åka någonstans utan att lägga upp vart på Instagram är minst sagt en utmaning. Men jag försökte få det att se ut som att vi var på väg till Malmö. Dock var det ju till Örebro vi var på väg för möhippa och legofestival.
Sverige är vackert!
 
Framme hos Tobbe blev det grillat till middag och jobb för min del. Som egenföretagade PT så är det ju liksom inte bara jobb i gymmet som ska göras, utan mycket annat också, som kanske inte är fullt lika kul. Haha!
 
På lördagen var jag ju på möhippa hela dagen, men familjen besökte Tobbes sommarstuga där dom åkte båt och roade sig. Det är så härlift att Tobbe bor kvar i huset och att barnen därmed får fortsätta uppleva landsluft på sommaren. Springa rätt ut i trädgården när som, plocka bär och roa sig. 
 
Att åka gräsklippare är kul!
 
Hann med en handfull nyplockade hallon innan vi vinkade hej då till Tobbe.
 
Jag skulle nog vilja kalla Norrbyås vårt smultronställe.
Har du något sådant?
Puss

Radiusfraktur och Sverigevinst

18:00:00
Så typiskt!
 
Vi hann inte längre med tåget än till Jakobsberg innan Zoran ringde mig och berättade att Evelina ramlat med sparkcykeln och slagit i vänster hand. Hon kunde inte röra fingrarna och hela handen skakade om hon försökte röra handen. Min första tanke var bruten handled och sa att dom var tvungna att åka in till akuten.
Och yes, röntgen visade radiusfraktur, dock har hon haft tur och fått bästa möjliga fraktur och förhoppningsvis räcker 3 veckor med gips.
 
När smärtan var borta var det ju faktiskt ganska coolt med gips tyckte hon!
 
Snacka om att känna sig otillräcklig när man sitter på ett tufftufftåg som ska ta 5 timmar att ta en till Göteborg... Som tur var så höll Sverigematchen oss sysselsatta och med en så fin vinst och där med plats i kvartsfinalen så kändes det ändå ok. Evelina var ju med världens bästa pappa och dom andra två med världens bästa farmor.
 

Eminem 2 juli 2018

23:30:00
Så mäktigt!
 
I måndags åkte jag, Daniel, Robin och Nathalie till Stockholm för att se Eminem på Friends Arena.
Jag blev så glad den där dagen i april när det visade sig att dom hade en biljett jag kunde köpa! Eminem är inte min största idol, men hans musik tillhör min uppväxt och jag tycker att han gör bra låtar.
 
Taggade till tusen, åtminstone jag och Nathalie ♡
 
Jag och min lillebror Daniel var roomies och bodde i rum 250 på Scandic No53. Rekommenderas!
 
När vi hade gjort oss iordning gick vi till Vigårda och mötte upp Robin, Nathalie och Julia som hade kört en sistaminuten och joinade oss. Vi käkade, drack rosé och tittade på fotboll innan vi gick vidare upp mot Hötorget.
 
Från Hötorget tog vi taxi till Arenan. Jag och Nathalie köpte så klart varsin T-shirt. Vi alla stod tillsammams och hade askul medams förbanden spelade!
 
Och så var det äntligen dags för Eminem. Stämmningen var på topp i publiken och Eminem rev av en grym konsert.
 
Ingen kan ha gått oberörd därifrån, det var så bra. Bland lukten av öl, hash (japp), cigg (japp igen) och pyroteknik pulserade hela arenan av 57 500 personer i publiken. Wow säger jag bara! Det var så blandade känslor efteråt. Glädjen över att ha fått uppleva hans konsert och lite sorg över att aldrig få göra det igen...
 
Var ni där? Vad tyckte ni?
 
Puss