Massagekudden - 2016''s bästa köp nr.2

07:47:00
God morgon ♡
 
Eller ja, god och god... den börjar bli det iallafall.
Vaknade upp stel i nacken som en frusen fiskpinne, men nu efter en varm dusch och snart 15 minuter med massagekudden så känns det mycket bättre.
 
Den massagekudden köpte jag på Allt för hälsan mässan under Fitnessfestivalen förra året och utan att överdriva så är den mitt andra bästa köp 2016. Först kommer PTcykeln så klart.
Jag har verkligen använt massagekudden hur mycket som helst. Det är ju lätt en sådan där pryl som används 3 gånger och sen blir liggandes och samlar damm. Men icke här minsann! Den har knådat ut massor med muskelknutor och stelhet ur min kropp som annars hade kunnat bidra onödiga inflammationer och obehag.
 
Grymt nöjd!
 
Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet. Det är en rejäl chansning att ta cykeln då det ser ut att bli regn, men den behövs då jag har PThemma besök att göra idag.
 
Ha en underbar fredag!
Puss

Göteborgs Kulturkalas 2017

23:39:00
God kväll!
 
I eftermiddags åkte vi alla fem in till stan dör att gå en runda på kulturkalaset. Jag envisas fortfarande med att säga Göteborgskalaset som det hette förut.
 
 
I trädgårdsföreningen åt vi vildsvinskebab och tittade på Yankho (från barnkanalen) och radioapan.
 
Självklart ville min kvartett ha churros också.
 
Sen gick vi omkring i stan en stund innan vi åkte hem!
 
Har ni besökt kalaset ännu?
Puss

Vår 65 årsdag

22:08:43
Wow! 
Lördagen blev en dag att minnas. Först kalas med närmsta släkten och senare på kvällen  fest med vänner! 
Hur kul som helst och en dag vi kommer minnas!
 
Förutom att vi blev uppvaktade på kalaset och festen fick vi så fina gåvor.
All dryck till kalaset och festen, blommor, vas, champagne, vin, ost, smycken, parfym, upplevelsepsket, hotellövernattning, pengar och fina kort.
 
Tack från djupet av våra hjärtan! 
Jag har inte så mycket kort då jag valde att hellre minnas dagen framför kameran än bakom den. 
 
 
Puss

35+30=65

09:33:23
Idag blir det stort kalas!
 
Zoran fyllde ju 35 år i söndags och jag fyller 30 år den 21 augusti och nu slår vi ihop våra födelsedagar och firar 65 år istället.
 
På dagen är det kalas med släkt och familj och på kvällen blir det fest (tema guld och silver) med våra vänner. Bra uppdelning och en riktig kalasdag blir det. Stackars min man som p.g.a personalbrist inte fick ledigt i natt så han kom hem från jobbet halv 9 i morse. Nu får han sova fram tills kalaset börjar.
 
Igår gjorde vi iordning lokalen som ligger nedanför oss, förberede chark och tårtor.
 
Sneakpeek!
 
Nu ska det dekoreras mer i lokalen, tårtor slutföras och bål, tacos och Lchfpizza skall lagas.
 
Puss

På öppet hav

09:09:00
God morgon!
 
Dagarna går undan och bloggen hamnar lite i skymundan ibland.
Barnens extramorfar Tobbe kom i torsdags och igår åkte han med mig och barnen till Danmark. 
 
En trevlig dag till havs!
 
Idag vankas det kalas och fest för mig och Zoran, men det får ni veta mer om strax.
 
Puss

Närmare 40 än 30

10:11:09
Good morning!
 
-" Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Zorans födelsedag, hurra, hurra, Hurra!!" 🎶
 
Idag fyller mitt öubs kärlek och fadern till mina barn 35 år. Helt galet att han är närmare 40 än 30 nu. Min lilla gubbe. Så klart uppvaktade vu honom med sång,  sockerbombstårta (dock glutenfri) och paket på sängen.
 
Han fick en stor väska med fina verktyg som han önskat sig  och så klart träningskläder. Laura hade pärlat en enhörning och av sin mamma fick han en smoothiemixer och lotter som han vann på. 
 
Och som tradition så klart en lax-smörgåstårta från Jerkstrands konditori (där min pappa jobbar). Det är hans favorit och jag köper alltid den stora som han helt otroligt nog äter upp under dagen.
Han kunde inte ens hålla sig idag så att jag kunde få en bild på hela tårtan, suck!
 
Hipp hipp hurra!

Dolly Style på Liseberg

22:23:19
I måndags hade dagen tjejerna längtat efter (och tjatat om) äntliigen kommit. Deras idoler Dolly Style skulle komma till Lotta på Liseberg och jag hade lovat att vi skulle gå dit.
Redan 12:20 var vi på parkeringen utanför ett smockfullt Liseberg. Vi åkte lite karuseller och åt lunch innan vi begav oss till barndelen av nöjesparken.
 
Vi hade lovat tjejerna ansiktsmålningar dagen till ära och det kom väl knappast som en överraskning att dom ville blir målade som sina idoler. Evelina som Polly (lila) och Laura som Holly (turkos).
 
Filip ville inte vara Molly (rosa) utan Hulken!
 
Sen var det dags för Dolly Styles genrep inför kvällen Lotta på Liseberg. Vi såg till att vara där till det då vi visste att chansen att se dom på kvällen inte skulle bli vad tjejerna hoppats på. Tur hade dom och hamnade på första parkett!
 
 Lyckliga tjejer!
 
Efter genrepet så spenderade vi hela dagen i parken i väntan på att programmet skulle börja.
 
När det äntligen var dags så fick vi ganska bra ståplatser ändå tillsammans med min kusin och faster + vänner och familj.  Vi stod framme vid stängslet så tjejerna såg Dolly Style uppträda. Jag bar Laura så att hon fick filma med sin telefon så därför har jag inga bilder eller videos från det, men några stycken på scenen.
 
Filip syntes väldigt mycket på TV. Ni ser vår lille hulk på sin pappas axlar precis bredvid Lottas huvud på bilden nedan! Jag ser nu att även jag syns precis nedanför honom med min stora hårboll på huvudet, haha!
 
 En rolig dag och kväll och bäst av allt var att tjejerna (och Filip) uppskattade det.
Vi har lovat dom att nästa gång blir på en riktig konsert i höst.
 
Såg ni oss i rutan?
Puss

Regskylt på PTcykeln

22:41:35
God kväll!
 
Ligger i soffan och slötittar på en film jag sett typ fem gånger innan. Jag PTjobbade 10-18 idag och trodde att jag skulle jobba imorn med, men har lagt mig ledig. Min kalender är mitt allt och minns tyvärr inget jag skrivit ned i den, haha! Försvinner den är jag helt lost alltså.
 
Vet ni vad? PTcykeln har blivit med Regskylt. Så töntigt att det blir fräckt. Mest är det superkul!
 
Denna sommaren har jag bara åkt spårvagn in till stan en gång, EN! Hur sjukt bra är inte det? 17km är det t/r och går snabbare än att åka kollektivt.
 
Hoppas det blir fint väder imorn.
Puss