FaceBook
Instagram
Mail

Dolly Style på Liseberg

22:23:19
I måndags hade dagen tjejerna längtat efter (och tjatat om) äntliigen kommit. Deras idoler Dolly Style skulle komma till Lotta på Liseberg och jag hade lovat att vi skulle gå dit.
Redan 12:20 var vi på parkeringen utanför ett smockfullt Liseberg. Vi åkte lite karuseller och åt lunch innan vi begav oss till barndelen av nöjesparken.
 
Vi hade lovat tjejerna ansiktsmålningar dagen till ära och det kom väl knappast som en överraskning att dom ville blir målade som sina idoler. Evelina som Polly (lila) och Laura som Holly (turkos).
 
Filip ville inte vara Molly (rosa) utan Hulken!
 
Sen var det dags för Dolly Styles genrep inför kvällen Lotta på Liseberg. Vi såg till att vara där till det då vi visste att chansen att se dom på kvällen inte skulle bli vad tjejerna hoppats på. Tur hade dom och hamnade på första parkett!
 
 Lyckliga tjejer!
 
Efter genrepet så spenderade vi hela dagen i parken i väntan på att programmet skulle börja.
 
När det äntligen var dags så fick vi ganska bra ståplatser ändå tillsammans med min kusin och faster + vänner och familj.  Vi stod framme vid stängslet så tjejerna såg Dolly Style uppträda. Jag bar Laura så att hon fick filma med sin telefon så därför har jag inga bilder eller videos från det, men några stycken på scenen.
 
Filip syntes väldigt mycket på TV. Ni ser vår lille hulk på sin pappas axlar precis bredvid Lottas huvud på bilden nedan! Jag ser nu att även jag syns precis nedanför honom med min stora hårboll på huvudet, haha!
 
 En rolig dag och kväll och bäst av allt var att tjejerna (och Filip) uppskattade det.
Vi har lovat dom att nästa gång blir på en riktig konsert i höst.
 
Såg ni oss i rutan?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: