FaceBook
Instagram
Mail

Nu räcker det!

13:48:26
Nej, nu räcker det. Nu är det nog. Stockholm är kyl att turista i, men jag älskar mitt Göteborg.
Nu sitter vi på MTR express på väg hem efter en superkul och fullproppad helg i Stockholm på Fitnessfestivalen och City. Jag och Jessica alltså. Haha helt bananas !! 
 
Nu ska det bli gött att komma hem och pussa man och barn. Välkomna mamma som kommer idag och sedan köra järnet igen. Mycket kul på gång nu.
 
Puss

Nu tar vi rast!

15:21:47
Nu tar vi rast i badenbaden-stolar en stund och kollar på Action Run. 
Fullproppade med proteindryck, kyckling på burk, bars och puddingar, haha! Lär bli ett grymt träningspass på Delta gym senare idag.
 
Både jag och Jessica ska passa på att använda våra nya träningskläder från By Shape me up!
 
Kul när man träffar bekanta som precis kommit 3:a i VM i bodybuilding också. Grymt Christoffer ☆
 
Och Jessica fick autograf av henne ens dotters idol Gladiator Pansar.
 
Söta Johanna kom hit till mässan och hänger med oss ♡
 
 
Puss 

Guldhjärtat 2015

09:09:21
God morgon♡
 
Första advent idag. Har ni tänt första ljuset ännu? Hoppas Zoran kommer ihåg att göra det nu, haha! Får ringa och påminna honom kanske ♡
 
Vi hade så sjukt kul igår. Alcazar uppträdde med sin  Diaco Defenders-show. Så bra! Årets PT blev Lofsan och Årets Anläggning blev Nordic Wellness Arena!! SÅ KUL!
 
 

Stockholm baby

14:55:15
6:30 var jag uppe imorse  för att göra mig iordning för att åka till Stockholm
 Fitnessfestivalen är i fullgång och vi är är påvägen dit.
 

Vit Jul 2015

11:21:53
Det är ju ingen nyhet att jag firar Vit Jul och har skrivit under på det. Så även i år hjälper jag till att sprida detta budskap och hoppas att fler gör som jag och hittills över 4500 andra i Sverige.
 
Du skriver under HÄR, kan frivilligt bidra med gåvor eller presenter HÄR samt se vart du kan besöka lokala evenamang HÄR.
 
 
 
 Puss och kram

Kvällens höjdpunkt

10:29:35
Good morning!
 
Agendan är full som vanligt. Mycket som ska hinnas på kort tid. Jag funkar bra i tidpressade situationer, en största fördel är att veta vad man är bra på och mindre bra på. Men det är bara roliga grejer som ska göras så då är man extra taggad. I eftermiddag ska jag spraytanas inför helgens bravader och det var väl kanske lite dåligt planerat då jag ska iväg på roligheter ikväll. (Man får ju inte duscha på minst 12 timmar efter spraytan)
 
Ikväll ska jag nämligen på ett butiksevent hos Haga Hem som Sandra Skoog arrangerat. Ska bli mysigt och kul att träffa bloggkollegor som man inte ser alltför ofta.
 
 
Puss

Swish

21:59:00
Ja men typ så har dagen gått, i ett swish!
Blivit tokig på Scandic Stockholm, fy bubblan vad jag saknar Rica hotels ♡ Då var det minsann inga problem med något. 
På lördag åker jag och min lika träningstokiga Jessica till Stockholm för att mingla fitnessfestival, allt om hälsa-mässa,  guldhjärtegala och megaparty ☆
 
Sneakpeek på lördagens kvällsoutfit ♡
 
Och med tanke på att jag inte är hemma på 1:a advent har jag börjat julstöket innan jag kan pynta på fredag. Så idag tvättade jag nästan alla fönster och imorn stryks julgardinerna och sätts upp tillsammans med fönsterbelysningen. Balkongslingan ska jag försöka få upp med!
 
 Nu ska jag koncentrera mig på matchen!
 
Puss

Aktiv tisdag!

16:43:18
Började med första PT-klienten kl 6:15 imorse och sedan hade jag en till vid 9. Sen fort hem för att storhandla med familjen och hämta paket (visar imorgon). När vi hade ätit sen lunch jobbade jag vidare från datorn här hemma. Händer mycket med företaget nu och det är så kul. 
 
 
Själv har jag haft tre träningspass idag, indoorwalking, cxworks och Zumba. Så sjukt roligt med pass några gånger om året. Låta någon annan bestämma allt och bara följa.
 
PUSS

Snygga killen!

08:48:00
God morgon ♥
 
Det blev en stressig morgon. Ingen hade hört när klockan ringde i morse så det var tur att Filip kom och sköt mig i ansiktet med Buzz Lightyears laser, haha! Det finns bättre sätt att vakna på, men detta var helt klart effektivt.
Klockan var iallafall halv 8 då så det var bara att köra teamwork för att få iväg dom 2 yngsta i tid. Evelina får vara hemma en extra dag så att vi är säkra på att vattkopporna i munnen också läkt.
 
Så Filip räddade morgonen kan man säga. Min älskade kille. Det är ett årsen som han opererade in rören i öronen och det har hänt så sjukt mycket sedan dess.
Han har inte haft en enda öroninfammation, bara en sådan sak. Han har kommit ikapp i talet igen både på svenska och serbiska. Maten går det så mycket bättre med. Jag kör min egna lilla KBT här hemma och det funkar jättebra. Han älskar att sjunga nu, det gjorde han inte förut då det antagligen bara blev grötigt i hans öron.
Något som inte är så kul dock är att klippa honom sedan han fick rören. Han hör ju rakapparaten nu och det gillar han inte. Igår skakade hela han och storgrät när vi skulle klippa honom. Men "zipp zipp) så hade vi fått en frisyr, mest tack vare att Zoran tog över klippningen.
 
♥ Min snygging ♥
Så enivs, snäll, rolig, kärleksfull och otroligt mammig för tillfället.
 
 

Mysig söndag

15:52:00
Sovmorgon till närmare halv 9 idag. Underbart!
Det är så skönt nu när barnen är äldre och klarar sig själva i TVsoffan en stund på morgonen medans vi får ligga och sussa vidare. Om jag ångrar min sterilisering? Tillåt mig skratta "Moahahaha!". Svar NEJ! 
Det är så skönt att vara färdig och njuta av våra tre.
 
Vi myste framför barnkanalen med tända ljus imorse och bara njöt av att vara tillsammans alla fem ♡
Jag hade turen att få med mig min granne Amra på morgonrundan också, kul! 
 
Jag äter ju aldrig (läs väldigt sällan) frukost tidigt utan vid lunch äter jag. Jag har aldrig kunnat äta tidigt utan att må illa resten av dagen. Idag efter rundan åt jag vinterns första kesofrutti. Mastigt och gott ☆
 
Nu ska vi äta middag. Spenatsoppa och ägg!
Vad äter ni?
 
Puss

Tjejerna vill också ha päls!

15:02:00
Jepp, ända sedan jag köpte min svarta päls har tjejerna, speciellt Laura pratat om att en päls skulle passa jättebra till diverse kläder dom har. Och jag har sagt att jag ska kolla om jag hittar några, ofta är det svårt att hitta till båda då Evelina har stl.140 och Laura strl.122/128. Dom är inte på samma sida butiken så att säga.
 
Men idag äntligen, hittade jag när jag tittade runt och båda tjejerna ka få likadana som dom så gärna ville. Att dom är rosa gjorde ju det hela ännu bättre.
Passade även på att köpa ett lucianattlinne till Laura.
 
Gissa om dom kommer bli glada när paketet kommer nästa vecka ♥
Puss
 

Pepparkaksbollar LCHF

10:40:00
Pepparkakor är gott och det är kokosbollar också så jag slog ihop dom. Jag använde alltså mitt recept på kokosbollar (receptet hittar du HÄR) och adderade bara 1,5 tsk pepparkakskrydda och finrivet skal från en halv apelsin.
 
Efter 1 dygn i kylen hade dom gottat till sig ordentligt ☆
 
PUSS

På gatan där jag bor

09:03:45
God morgon ♡
 
Kidsen gav mig sovmorgon till kl.8. Guldvärt om ni frågar mig. Gick och la mig i tid för en gång skull också så nu är jag och kroppen utvilad. Åkte på en nackspärr igår morse, men den bokades bra med träning, massage med voltarengel och rörelse. Känner knappt av det idag.
 
Vaknade upp till ett frostigt och vackert Fullmånegatan. 
 
Ett av våra bästa beslut är helt klart att köpa bostad här. Så fridfullt och idylliskt. Sen vi flyttade hit har det ju bara trillat hit barnfamiljer och nu är vi 13 stycken. Det ligger så avskilt att folk knappt vet att vi finns till. 10-15 minuter till stan, Partille, Angered, Bäckenet osv. Perfekt. Jag har inte hört en vespa på 5,5 år. Eller jo, två ggr i somras och en gång på Halloween.
Att dessutom få se så här vackra soluppgångar som imorse gör ju saken ännu bättre ♡
 
Sen att värdet har skjutit i höjden svider inte heller, haha! ☆
 
Trivs ni där ni bor?
Puss

Cold Friday

11:24:10
God förmiddag ☆
 
Skönt med fredag. I helgen är det jag och kidsen för det är Zoran jobbvecka.  Vi saknar honom mycket då. 
 
Nollgradigt och krispigt var det när jag skulle köra Laura och Filip till skolan. Har inte införskaffat skrapa till nya bilen ännu... Mycket dumt. Tur bilen värmer rutorna fort så vi kunde komma iväg. Det ryktas om snö inatt. Wiie, vad spännande ♡
 
Har skrivit några kostscheman som ska skickas ut.
Nu är det rast. Evelina tankar C-vitamin intaget och jag laddar inför ett pass på Orbitrecen innan arbetsdagen fortsätter. Gäller att vara stenhård mot sig själv när man arbetar hemifrån för det kan lätt bli att man ska kolla allt annat som inte är jobb. Disciplin krävs!
 
Puss

New in!

21:19:01
Sent inlägg, men jag har jobbat kommunalt och sedan varit själv med barnen hela eftermiddagen då det är Zoran jobbvecka, så då blir bloggen lidande.
 
I lördags hämtade jag två paket på torget. Ett från nelly.com och ett från fitnessguru.se.
Älskar klänningen jag fyndade för 99kr och skorna för 199kr.
 
Skorna ska användas nu och klänningen ska jag nog ha på butikseventet. Om jag inte har kostym eller träningskläder haha!
 
Puss

Onsdagslyxen

20:25:00
God kväll!
 
Barnen sover och jag ska ta 45:are på Orbitrecen så jag får rensa tankarna. Tittar på Uppdrag granskning och känner hur magen vrider sig och läser samtidigt tidningen där vi i Göteborg uppmärksammas på att vi kan vara nästa terror-område. ORKA gå omkring och oroa sig för det...
 
På lunchen var jag hos fina Jessica på Allékliniken för en ansiktsbehandling. SÅ UNDERBART ☆
Min hud är superkänslig så nu under vinterhalvåret behöver den pysslas om extra mycket och bra..
 
Efteråt planerade vi inför Butiksevent ett den 4 december. 
Du har väl anmält intresse om att komma?
Inte?  Gör det HÄR då ♡
 
 
Puss
 

Välkommen prins Neo ♡

13:43:00
Idag kl. 09:01 blev jag faster till ännu en prins ♡
☆ Välkommen till utsidan Neo ☆
Grattis till Robin och Nathalie som blivit 2barnsföräldrar och till Liam som blivit storebror ♡
 
 
Nu längtar jag efter att få träffa familjen ♡ Men först får Evelina vara koppfri och lilla familjen får landa och bara mysa med varandra ♡
 

LCHF pepparkakor

22:15:00
Jaaa, jag vet att det är mitten på november och alldeles för tidigt för pepparkakor, men jag måste provbaka mina recept som jag nu förnyar med att baka med mandelmjöl.
 
Idag bakade jag pepparkakor och både jag, Zoran och barnen gillade dom skarpt. Och ni vet ju att om barnen gillar det då är det godkänt, haha!
 
20-25 st
100g rumsvarmt smör
2dl mandelmjöl 
2msk kokosmjöl 
1tsk bikarbonat 
2,5tsk pepparkakskrydda 
3 msk sukrin eller Ica sötströ 
 
(Du kan behöva 3 ark med bakplåtspapper och pepparkaksformar.)
 
Gör så här:
Lägg alla ingredienser i en bunke och rör om tills det blir en fast degklump. Ställ in bunken i kylen i 10 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut degen och nu kan du göra på två sätt. 
1. Rulla små bollar som du sedan plattar till på en plåt med bakplåtspapper.
2.  Kavla degen tunt mellan två bakplåtspapper, trycka pepparkaksformar på och ta bort degen emellan. Detta får göras flera gånger och blir då degen för kletig får du ställa den i kylen några minuter. (OBS VÄLDIGT PILLIGT)
Grädda i mitten av ugnen i 5-7 minuter eller tills pepparkakorna blir mörkbruna (Ej brända). 
Låt dom ligga på plåten och svalna helt innan servering. 
 
 Idag ansträngde jag mig och gjorde med pepparkaksformar. Det går bra men är väldigt pilligt.  
 
Gófika ♥
 
Puss

Vattkoppor 3.0

20:03:54
Jepp! Evelina har vattkoppor. Såg den första när jag hade hämtat henne från skolan i fredags. Trodde och hoppades på att hon skulle få lika lindrigt som sina småsyskon, men icke!!! Stackars tös ♡ Hon har hur många som helst och överallt. T.o.m i öronen, munnen och halsen.
 
Det blev aningen panikartat igår när den sista tavegylen skulle intas och vi visste redan i torsdags att det inte fanns tavegyl på något apotek i Göteborg och att det dessutom är beställningsstopp. La ut en vädjan på FB och fort fick jag samtal om att det fanns att hämta. Guldvärda kan jag säga! Tack snälla Mia ♡☆
 
Jag har jobbat kommunalt hela helgen och ska jobba hela dagen imorn också. Så nu blir det "Allt för Sverige" och soffmys med min man innan läggdags. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
Puss

Pray for Paris

00:43:07
Skulle precis gå och lägga mig när jag ser extra sändningar på TV2 där dom berättar om kaoset i Paris.
Självmordbombningar, bombningar och mass-skjutningar på konsert. Minst 60 döda och flera hålls gisslan. Fruktansvärt!! 
 
 
Pray for Paris ♡