FaceBook
Instagram
Mail

På gatan där jag bor

09:03:45
God morgon ♡
 
Kidsen gav mig sovmorgon till kl.8. Guldvärt om ni frågar mig. Gick och la mig i tid för en gång skull också så nu är jag och kroppen utvilad. Åkte på en nackspärr igår morse, men den bokades bra med träning, massage med voltarengel och rörelse. Känner knappt av det idag.
 
Vaknade upp till ett frostigt och vackert Fullmånegatan. 
 
Ett av våra bästa beslut är helt klart att köpa bostad här. Så fridfullt och idylliskt. Sen vi flyttade hit har det ju bara trillat hit barnfamiljer och nu är vi 13 stycken. Det ligger så avskilt att folk knappt vet att vi finns till. 10-15 minuter till stan, Partille, Angered, Bäckenet osv. Perfekt. Jag har inte hört en vespa på 5,5 år. Eller jo, två ggr i somras och en gång på Halloween.
Att dessutom få se så här vackra soluppgångar som imorse gör ju saken ännu bättre ♡
 
Sen att värdet har skjutit i höjden svider inte heller, haha! ☆
 
Trivs ni där ni bor?
Puss

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Vad härligt! Trivs absolut där vi bor, men saknar jämnåriga kompisar till barnen precis i husen bredvid. Saknar att de bara kan sticka över till någon även om det bara är en halvtimme tills vi ska äta. Så växte jag upp. Vi bor i ett villaområde med blandade gamla och nya hus.
Kramar

Svar: Vi växte också upp så, därför känns det underbart att det blev ett generationsskifte efter att vi flyttade hit <3 Hoppas det flyttar in lite nytt folk i med barn i området snart.Kram
Emelie

2015-11-21 @ 20:54:34
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: