FaceBook
Instagram
Mail

Filips röroperation!

09:44:00
Igår var vi på Lundby strax innan 7:30 med EMLA-plåsterna på plats.
Vi var inte ensamma om vi säger så. 14 barn opereras varje fredag. Synd att det är så vanligt, men samtidigt skönt att kunna sitta och prata med andra föräldrar.
Allt gick väldigt smidigt och fort. Först öronkontroll hos läkaren, inskrivning på vårdavdelningen, eget skåp att hänga kläder i och sedan var det dags för att sätta infarter.
Kunnig personal som verkligen la ner sin tid och själ i hela upplevelsen. Uppskattat av mig som förälder även om Filip var mer arg på dom efteråt. Tyvärr gick det ju inte att sätta infarten i den armen eller handen som vi hade haft EMLA-plåster på utan fick sätta den i den obedövade där han var mer lättstucken, inte så poppis för en hungrig liten grabb. Men det gick ju bra och strax efter det så blev vi ledda in till operationsrummet. Där fick jag sätta mig på en stol med Filip i knät och sen sa dom att det skulle gå fort. Dom sprutade in sömnmedlet och fort gick det, lite skakningar, rullande ögon och armar som ryktes rätt ner sen sova han stenhårt. Jag fick lämna honom direkt och sätta mig ute i uppvaket och vänta. Det tog cirka 5 minuter och så kom läkaren ut och berättade att operationen gått bra, gav mig infokort, pratade om utskriven medicin och att vi kallas tillbaka om 2 månader. Sen kom han inrullandes, vår lille prins.
 
Älskade prins Filip ♥
 
Han  tog en lång tupplur, längre än man brukar så han var nog trött. Efter en flaska välling (som dom bett oss ha med innan) fick han en piggelin innan vi fick gå ut i dagrummet för att han skule bli mindre groggig. Vi skrattade väldigt mycket åt allt han sa och gjorde. Som en fyllegubbe var han. "Men, vad gör DU här?" frågade han allt och alla med ett skratt.
 
När vi fick åka hem åkte vi till Partille och köpte sashimi till mig och Filip ragglade in på Hemmakväll och valde godis.
 
Det blev en riktig mysfredag här hemma igår.
Vilken lättnad!
 
Tack för allt fint ni skrivit när jag var orolig kvällen innan ♥
Puss
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

såå söt<3

2014-11-08 @ 10:10:57
URL: http://melindaslife.for.me
Postat av: Camilla

Skönt att allt gick bra! kram <3

2014-11-08 @ 12:03:25
URL: http://mammatilltresmatroll.se
Postat av: Sofia

Vad skönt att det är överstökat och gick så bra ❤️

Kramar

2014-11-08 @ 14:54:20
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Elin

Hej! Elin heter jag och mitt barn ska också få rör inopererade, men missade sin tid hos läkaren pga sjukdom, och nästa operationsdag är inte förrän i februari (privat klinik). Min fråga till dig är alltså var ni gjorde denna operation (som verkar göras varje fredag?). Lundby var? Tacksam för svar!

Svar: Hej Elin!
Synd att han missade sin första tid, det gjorde ju vår Filip med, men 2 veckor efter opererades han. Japp på Lundby. Via remiss kom vi dit efter att Filip hade haft 5 täta öroninflammationer och han hann ha 10 till innan jag tillslut krävde att dom skulle sätta rör så dom är sega där med. Hoppas det löser sig för er. kram Emelie
Emelie

2014-12-01 @ 14:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: